Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cele mai frumoase şi bogate supermodelele din lume

Sunt frumoase de pică. Poartă hainele celor mai cunoscuţi designeri, călătoresc în întreaga lume şi sunt recunoscute peste tot unde se duc.

Cele mai frumoase şi bogate supermodelele din lume
Comentează 0

Unde mai pui că au şi mulţi, foarte mulţi, din ce în ce mai mulţi bani! Vorbim despre supermodelele momentului, pe care celebra revistă Forbes le-a aliniat pentru parada anuală a averilor.

La cei 35 de ani ai săi, dintre care 20 petrecuţi în lumea modei, Gisele are clasamentul Forbes la picioare pentru a nouă oară consecutiv. În ultimul an, brazilianca şi-a îmbogăţit conturile cu 44 de milioane de dolari! E drept că suma e cu 6 procente mai mică decât câştigurile din anul precedent. Dar chiar şi aşa, următoarele clasate sunt departe. Foarte departe.

9 milioane de dolari reprezintă câştigurile acumulate de Cara Delevigne, care ocupă locul 2. În vârstă de 23 de ani, britanica e considerată următoarea Kate Moss pentru stilul ei rebel şi apetitul pentru petreceri. Cara e la egalitate cu Adriana Lima, cel mai longeviv - profesional vorbind - dintre îngerii Victoria's Secret.

Olandeza Doutzen Kroes ocupă poziţia a patra, cu venituri de 7,5 milioane de dolari, iar pe cinci se află modelul rus Natalia Vodianova, cu venituri de 7 milioane de dolari.

Printre primele 10 se mai află Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio şi Miranda Kerr.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite