Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cele mai atrăgătoare femei din zodiac. Horoscopul feminității

Femeile sunt frumoase și gingașe prin definiție. Caracteristica care le definește cel mai bine este delicatețea, fragilitatea. Însă, ceea ce le diferențiază este un anumit stil vestimentar, un mod de a se machia sau de a se accesoriza. Toate acestea țin de personalitatea lor. Femeile stilate sunt, de obicei, sexy.

Cele mai atrăgătoare femei din zodiac. Horoscopul feminității
Comentează 4

Sfatul nostru este să nu asociezi cuvântul ”sexy” cu vulgaritate și să înțelegi că sexy poate să fie și o femeie îmbrăcată în pantaloni de stofă și sacou. Descoperă în rândurile de mai în jos care sunt femeile din zodiac care sunt predispuse să fie catalogate drept sexy.

Berbec 
 

Deși este o zodie nonconformistă, femeia Berbec nici nu vrea să audă de bluze decoltate sau fuste scurte. Pentru ea, a fi sexy înseamnă să te îmbraci elegant și decent. S-ar putea să vă mire, dar acest lucru îi iese de minune. Nu există vreun bărbat care să nu întoarcă capul după ea pe stradă. Hainele mulate îi scot formele lucrate în evidență, iar asta îi incită foarte mult pe bărbați. Are mare grijă de corpul și de chipul ei. Preferă machiajele decente, care să îi scotă în evidență frumusețea naturală.

Citește continuarea pe divahair.ro.


Scrie un comentariu

trimite