Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cele 3 elemente ale stilului personal

Când ne gândim la identitatea stilistică, termen alternativ pentru ADN-ul stilistic al unei persoane, utilizat cel mai des de consilierii de imagine, există câteva elemente prezente întotdeauna.

Cele 3 elemente ale stilului personal
Comentează 0

Elementele stilului sunt accesorii precum bijuterii din aur cu modele deosebite, sau o pălărie, o tunsoare anume, o cravată, ori un tip de machiaj la care persoana în cauză recurge iar și iar.

Există trei elemente care definesc semnătura stilistică a unei persoane, aproape universal valabile:

1. O bjuterie;

2. Ceasul;

3. Parfumul.

1. O bijuterie din aur cu modele deosebite

Fie că te gândeai la cercei din aur cu diamante, fie la lănțișoare fine din aur la baza gâtului purtate cu orice ocazie sau poate la un inel statement cu piatră semiprețioasă, bijuteriile purtate day-to day devin cele care dețin cea mai bogată semnificație pentru persoana care le poartă.

Felul în care alegi să accesorizezi, să împodobesți trupul prin metale prețioase sau simple accesorii din aur alb sau aur galben, este strâns legat de felul în care te raportezi la tine însăți, la percepția celorlalți despre tine și nu în ultimul rând la modă și la părtile corpului pe care dorești să le evidențiezi.

Bijuteriile din aur cu modele deosebite, sau din contră bijuteriile din aur minimaliste, cu design atemporal tind să se regăsească pe lista de must-have items ale majorității, grație avantajului de a fi rezistente în timp și pline de simboluri dragi inimii.

3. Ceasul de mână clasic

Ceasul de mână clasic, elegant, sau, mai nou, smartwatch-ul cu brățară elegantă sau sport, care a înlocuit modele clasice de ceasuri de marcă, este un accesoriu care poate eleva instant o ținută casual sau una sport. Un obiect esențial de secole, care s-a transformat de la ceasul cu lănțișor purtat la piept de pătura aristocrată a vechii societăți, la gadgeturile cu ultra-precise din prezent, ceasul are o funcție practică în primul rând.

Dar este mai ales o chestiune de statut social, în cazul bărbaților, cât și al femeilor, un indiciu al personalității lor, un mod discret de a semnaliza preocuparea pentru timp și ritmul alert al vieții cotidiene. La fel ca bijuteriile din aur cu modele deosebite, pentru mâini sau gât sau cerceii din aur ai femeilor, ceasul este de obicei pe lista de achiziții personale a multora.

3. Parfumul sau apa de toaletă

Parfumul rămâne un element de stil personal atemporal, mai ales că acum există și variante miniaturale, de călătorie, care sunt ușor de luat în bagaj sau sticluțe suficient de mici încât să încapă într-un clutch purtat cu o rochie elegantă la un eveniment special.

Emoțiile sunt strânse legată de simțul olfactiv și marile case de modă folosesc această informație pentru a lansa anual noi tipuri de arome și parfumuri de marcă, odată cu colecțiile vestimentare din fiecare sezon. Este drept că parfumul unei persoane ne impactează atunci când interacționăm, aproape instant, așadar, fiecare femeie și bărbat dorește să se identifice la nivel personal cu aromele amețitoare sau, dimpotrivă, dulci și discrete, uneori fresh ale parfumurilor propuse de marii designeri.

Chiar daca majoritatea femeilor visează să aibă o apariție strălucitoare, cu cât mai multe bijuterii și accesorii care să le evidențieze frumusețea naturală, această dorință este adesea incompatibilă cu ritmul alert de zi cu zi și stilul de viață activ al multora dintre femei și bărbați.

Acesta impune femeilor să țină cerceii din aur lungi sau cerceii voluminoși și colierele supradimensionate bine păstrate în cutia de bijuterii, iar bărbaților să dea jos ceasul de la mână, pentru a nu-l zgâria. Astfel un parfum poate fi acea notă personală care te ajută să îți păstrezi stilul intact, dacă ești mai ales, adepta unui stil vestimentar minimalist, deloc încărcat.

Pentru bijuterii te putem ajuta noi. Descoperă cele mai frumoase bijuterii din aur la IONA! Ne găsești în showroom, în magazinul nostru online sau pe social media: @iona_jewelry

#makegoldcoolagain #qulitynotquantity 

 


Scrie un comentariu

trimite