Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cel mai tânăr "copil" al handbalului arădean a împlinit 2 ani! HC Beldiman promite să crească şi mai mare!

Cel mai tânăr
Comentează 0

Se fac deja 2 ani de când Adriana şi George Beldiman şi-au luat inima în dinţi şi au propus handbalului românesc un nou proiect. HC Beldiman şi-a propus de la început să ajute la renaşterea handbalului arădean, intrat într-o comă profundă, din care nici un "specialist" nu s-a catadicsit să îl trezească. 

Ştiau de la început că nu le va fi uşor. Şi s-au lovit, în scurta perioadă de timp de când au demarat proiectul, de răutăţi şi încercări de "fault". Pentru că (nu-i aşa?) e mai uşor să fac rău decât să dai măcar un sfat de bine. Dar, uşor-uşor, soţii Beldiman au făcut paşi mărunţi, nu au sărit etape, şi putem spune că sunt în grafic. Anul trecut au avut înscrise în competiţii oficiale echipe la categorii de juniori de la V la III. Acum au urcat şi sunt în Campionatul Naţional de juniori II. Unii dintre băieţii antrenaţi de Adriana şi George au intrat în atenţia unor cluburi cu pedigree şi chiar de cei la centrele naţionale.

Povestea nu se va sfârşi aici. O promit cei 2 temerari. Care au sărbătorit sâmbătă 2 ani de la înfiinţare în sala de la Pecica. Acolo unde au găsit găzduire şi sprijin. Acolo unde au demarat grupe de copii. Şi vor continua să o facă. La Pecica i-am văzut pe cei mici, dornici să descopere tainele handbalului cu zâmbetul pe buze. Pe fetele junioare III si IV, care ar putea fi soluţii pentru o echipă de viitor a Aradului. Pe băieţii de aceeaşi categorie, care ţintesc spre culmi. Şi nu în ultimul rând pe cei mari, juniorii II, pentru care victoriile sunt deja o certitudine. Un spectacol pe semicerc care a culminat cu un un duel al bucuriei, al părinţilor, care au simţit pe pielea lor cam ce simt copii la antrenamente.

Un show marca Beldiman, un nume care provoacă fiori unora, dar care ar merita o susţinere şi mai mare. Deocamdată parteneraite, fie cu Universitatea Aurel Vlaicu sau FitAcademy, sau sponsorizările provocate de Puka Transcom. Susţineri care merită apreciate, nume lângă care ar merita să mai apară şi altele. Nu de alta, dar proiectul e făcut pe termen lung, nu doar pe hârtie.

Galerie foto (10)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite