Vremea Romania, Arad 7°C

Stiri Arad

Cel mai talentat scriitor român contemporan, Octavian Soviany, revine la Arad

Cel mai talentat scriitor român contemporan, Octavian Soviany, revine la Arad
Comentează 0

Vă invităm duminică seara, 11 februarie, de la ora 18:30, la Clubul Degustatorilor de Vin Neautorizati (Vasile Milea 42), pentru întâlnirea cu unul dintre cei mai importanți și apreciați scriitori contemporani, Octavian Soviany, cu care vom sta de vorbă despre cel mai recent roman al său,Casa din Strada Sirenelor, apărut anul trecut la Editura Hyperliteratura.

Moderatoarea serii va fi scriitoarea Anca Giura, avându-l ca invitat și pe editorul cărții, scriitorul Andrei Ruse.

***

După succesul obținut cu romanele „Viața lui Kostas Venetis” sau „Moartea lui Siegfried”, Octavian Soviany revine cu un proiect în care misterul și povestirile stranii trimit cititorul într-un tărâm al supranaturalului și al unor întâmplări aproape mistice, într-un stil demn de cel al scriitorilor clasici ai literaturii universale.

Într-o seară de Sfântul Andrei, profesorul Faustin invită la o masă îmbelșugată în casa sa veche de pe Strada Sirenelor doisprezece cunoscuți. Firi contrastante, indivizi cu preocupări total diferite, aceștia încep să-și depene amintiri inexplicabile din trecutul lor, pornind de la articolul din presă al unuia dintre invitați, care aborda decizia Bisericii Ortodoxe de a refuza înmormântarea creștinească pentru cei ce aleg să fie incinerați. Urmează o noapte înțesată de istorisiri care îți dau fiori, pline de esoterism sau spiritism, la limita dintre mister și horror, vieți anterioare, prezențe spectrale, sindromul Lazăr și alte întâmplări ieșite din comun, în care ceva cu toul neașteptat se petrece cu unul dintre personaje, punând sub semnul întrebării întregul scop al serii, aparent obișnuite.

Mai multe detalii / Comandă online: Hyperliteratura.ro/produs/Casa-din-Strada-Sirenelor

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite