Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cea mai nonconformistă primăriţă din România, în județul Arad! Cum se îmbracă la serviciu

Fostă realizatoare de emisiuni de la MTV, Irina Onescu, este primarul comunei arădene Petriş. Atrăgătoarea primăriţă spune că s-a implicat în administraţia publică pentru a încerca să schimbe ceva în bine, "nu pentru a îngroşa rândurile celor servili". Şi, mai mult decât atât, nici în graţiile sătenilor conservatori nu a intrat pentru că este excentrică şi nu prea trece prin faţa altarului în Sfintele zile de duminică, scrie One.ro.

Cea mai nonconformistă primăriţă din România, în județul Arad! Cum se îmbracă la serviciu
Comentează 1

Redăm mesajul postat de Irina Onescu:

"Atenţie, postare kilometrică!

Sunt femeie, am 32 de ani, sunt necăsătorită, am părul roz, tatuaj pe spate, vorbesc mult şi colorat şi nu prea dau pe la biserică. Unde mai pui că sunt şi mitică (bucureşteancă). Şi da, cu toate astea, de un an de zile sunt Primarul comunei Petriş din judeţul Arad.
Un Primar tânăr, independent şi idealist, care crede în oameni şi în potenţialul lor de a face lucruri măreţe. Ce să mai, o naivă...
Neînregimentarea mea politică este o opţiune personală, deşi, ca tot omul, am şi eu propriile afinităţi în acest sens. Sunt liberală în gândire, un liberalism ideologic care însă nu mă face atât de fanatico-absurdă încât să cred că orice altă doctrină este greşită ori să critic opţiunile altora. Am zis-o şi o voi mai spune, în parcursul meu administrativ încă nu am întâlnit oameni care să mă forţeze să îi privesc prin prisma culorii politice. Asta pentru că nu îmi stă în fire să fiu neprietenoasă şi nici să am prejudecăţi.
Nu am nimic de împărţit cu nimeni şi nu port pică celor care nu mă plac, nu mă susţin sau nu sunt de acord cu mine. Şi nu spun lucrurile astea doar pentru că sună bine, ci pentru că sunt adevărate şi mă caracterizează. Mi-am asumat un job care îmi cere să reprezint echidistant interesele unei mase neomogene de indivizi, care în ansamblul ei se numeşte "comunitate". Cum aş putea face asta dacă m-aş poziţiona solidar cu doar o parte din ei şi i-aş marginaliza pe ceilalţi?".

Citeşte continuarea pe ONE.ro

Galerie foto (4)


Scrie un comentariu

trimite