Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cea mai mare schimbare Facebook de la butonul LIKE încoace

Facebook anunţă că începând de miercuri, butonul de Like primeşte companie din partea a 5 emoticonuri jucăuşe. 

Cea mai mare schimbare Facebook de la butonul LIKE încoace
Comentează 0

Acesta se numesc: Love, Haha, Wow, Sad şi Angry. Facebook le numeşte Reacţii şi de astăzi ele sunt implementate pe aplicaţiile mobile ale reţelei de socializare şi pe website la nivel global.

Facebook este de părere că Reacţii este o extensie a butonului Like. Acestea au rolul de a ajuta 1.44 miliarde de utilizatori să îşi arate empatia ori de câte ori caută o alternativă la butonul de Like sau consideră că acesta nu este cu adevărat cel mai bun răspuns.

"Oamenii intră pe Facebook pentru a împărtăşi tot felul de lucruri", declară managerul de produs de la Facebook Reactions, Sammi Krug, într-un interviu citat de Noobz.ro. "Iar aceste lucruri sunt de regulă fericite. Uneori, totuşi, sunt triste, iar alteori îţi provoacă furie."

Facebook a alcătuit o echipă pentru a construi Reacţii în urmă cu un an de zile, iar întreaga activitate s-a desfăşurat sub supravegherea CEO-ului Mark Zuckerberg şi a lui Chris Cox. "Am tot auzit în ultima perioadă că oamenii doresc o modalitate prin care să exprime ce simt cu adevărat, în adevăratul sens al cuvântului", spune Krug.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite