Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce sunt sfătuiți să facă arădenii de la bloc pentru a se feri cât mai bine de coronavirus

Conducerea Uniunii Locale a Asociațiilor Locative Arad (ULALA) vine cu o serie de sfaturi pentru arădenii care locuiesc în condominii pentru a se feri cât mai bine de coronavirus.

Ce sunt sfătuiți să facă arădenii de la bloc pentru a se feri cât mai bine de coronavirus
Comentează 0

„În urma apelurilor telefonice, primite, în ultimele zile, de la locatari și președinți ai asociațiilor de proprietari, care au avut întrebări despre gestionarea posibilelor situații de infectare cu noul coronavirus a persoanelor din condominii, venim cu câteva informații în sprijinul acestora. Astfel, persoanele care au avut contact direct cu o persoană confirmată cu COVID-19 sau au cunoștință despre orice caz din cadrul condominiului care ar fi putut intra în contact cu o persoană confirmată cu noul coronavirus sau ar fi venit dintr-o țară afectată (zona roșie sau zona galbenă) și care nu se află în izolare, trebuie să contacteze autoritățile la linia TELVERDE 0800 800 358 și vor primi instrucțiuni punctuale de urmat. Între timp, se impune evitarea contactulului cu alte persoane, pe cât posibil”, susține Dorina Lupșe, președintele ULALA.

Aceasta a ținut să precizeze că TELVERDE 0800 800 358 este un număr de informare, nu este un număr de urgență, arădenii fiind sfătuiți să sune la 112, doar în caz de URGENȚĂ.

Numărul TELVERDE 0800 800 358 poate fi afișat la avizierul blocului sau transmis prin e-mail sau prin telefon locatarilor de către președintele asociației de proprietari, pentru a evita contactul direct între persoane”, a încheiat Dorina Lupșe.

 

 

 


Scrie un comentariu

trimite