Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce ne recomandă specialiștii să pariem la meciul Marseille – Salzburg

In comparatie cu meciul dintre Arsenal si Atletico Madrid, cel dintre Marseille si Salzburg va atrage mai putina lume in fata televizoarelor, mai ales ca va incepe la aceeasi ora. In Romania meciul va putea fi vazut pe Look TV si Telekom Sport 2 joi, incepand cu ora 22:05.

Ce ne recomandă specialiștii să pariem la meciul Marseille – Salzburg
Comentează 0

Marseille

Nu este obisnuita cu o faza atat de avansata in competitiile europene, avand noroc la tragerea la sorti atat in sferturi, cat si in semifinale. In sferturi a eliminat-o pe debutanta Leipzig, invingand-o in retur cu 5-2, dupa ce Leipzig castigase pe teren propriu cu 1-0. In semifinale urmeaza sa intalneasca o alta echipa care joaca pe Red Bull Arena, insa in Austria. In campionat Marseille se afla pe pozitia a patra, insa la doar un punct in spatele locului 2, in weekend avand un meci destul de greu, intalnind-o pe teren propriu pe Nice. Revenind la Europa League, sa spunem ca Marseille, echipa care a intrat in competitie in turul III preliminar, este neinvinsa pe Stade Velodrome, obtinand 7 victorii si o remiza, marcand 21 goluri, primind 6.

 

Salzburg

Este singura echipa din semifinalele cupelor europene, incluzand aici si Champions League, care nu provine din unul dintre cele 5 campionate de top ale Europei. In prima mansa a sferturilor Europa League, formatia austriaca era invinsa de Lazio cu 2-4, insa in retur formatia de Serie A a avut o cadere timp de 4 minute, interval in care Salzburg a marcat nu mai putin de 3 goluri, scorul final fiind 4-1. Salzburg a intrat in acest sezon de Europa League in play-off, din cele 7 deplasari obtinand 3 victorii, 3 remize, suferind o infrangere, in 5 dintre aceste deplasari marcand cel putin doua goluri. Salzburg este scapata de grijile campionatului, cu 5 etape inainte de final avand 11 puncte in fata locului secund, astfel incat se poate concentra 100% pe meciul de joi.

 

Intalniri directe

Cele doua formatii s-au intalnit de doua ori pana acum. Se intampla chiar in grupele Europa League din acest sezon, pe teren propriu Marseille obtinand o remiza alba, in Austria Salzburg impunandu-se cu 1-0. Salzburg incheia prima in grupa, cu 3 victorii, 3 remize, 7 goluri marcate si unul primit, iar Marseille avea doua victorii, doua remize, suferind doua infrangeri, marcand 4 goluri, primind tot atatea.

 

Marseille porneste cu prima sansa in aceasta confruntare

Casa online Fortuna ofera aproximativ 150 pariuri in vederea acestui meci. Favorita la victorie este formatia gazda, care are cota 1.65, in vreme ce oaspetii sunt cotati cu 5.00. Am ales casa de pariuri Fortuna deoarece aceasta este preferata utilizatorilor care frecventeaza site-ul Legalbet. Acestia au votat cu privire la casele de pariuri la care joaca in mod constant, Fortuna situandu-se pe primul loc. Legalbet este un site obiectiv unde sunt prezentate recenziile fiecarei case de pariuri, fiecare recenzie incluzand puncte tari, dar si puncte slabe ale respectivei case.

 

Pariuri recomandate la Marseille – Salzburg

Desi multa lume o vede plecand cu sansa a doua in aceasta dubla mansa, Salzburg a demonstrat in faza grupelor, dar si in sferturi, ca se poate bate de la egal la egal cu orice echipa din Europa League, dar si ca poate specula la maxim momentele de relaxare ale adversarilor. Marseille ar face bine sa nu o trateze de sus pe Salzburg si nu credem ca o va face, avand in vedere rezultatele directe din grupe. Opinam ca formatia franceza va domina prima mansa, insa nu stim cat de dornica va fi sa atace, data fiind situatia din campionat, unde un pas gresit ar putea-o costa un loc in Champions League. Avand in vedere si rezultatele din grupe, suntem de parere ca joi vom vedea putine goluri. De asemenea, opinam ca Salzburg nu va pierde la mai mult de un gol diferenta.

  • Sub 2.5 goluri – 2.3
  • Handicap: Salzburg (+1) – daca Marseille invinge la un gol diferenta miza se ramburseaza – 1.75

Legalbet.ro (site licențiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) încurajează parierea responsabilă. Promovăm parierea ca pe o activitate pur recreativă și nu ca pe o sursă de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite