Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce mai fură arădenii

Ce mai fură arădenii
Comentează 0

Polițiștii arădeni cercetează opt persoane (cinci femei și trei bărbați), cu vârste între 19 – 44 de ani, care, în perioada 6-8 martie a.c., au fost depistate în flagrant delict în timp ce sustrăgeau bunuri alimentare, produse cosmetice și articole vestimentare din incinta mai multor supermarketuri de pe raza municipiului.

Prejudiciul total, în valoare de 1.812 lei, a fost recuperat și predat societăților comerciale, pe numele persoanelor în cauză fiind întocmite dosare penale.

La rândul lor, polițiștii din Sântana au depistat un bărbat de 64 ani, din Zărand, în timp ce se deplasa pe raza localității Olari cu o bicicletă de damă. Întrucât bărbatul nu a putut justifica proveniența bicicletei, polițiștii au indisponibilizat mijlocul de transport, stabilind ulterior că acesta fusese sustras la data de 15 februarie a.c., de pe raza localității Zărand. Bicicleta a fost predată proprietarului de drept, bărbatul în cauză fiind cercetetat pentru furt.

S-au „lipit” de șapte saci de adeziv

Polițiștii orașului Chișineu-Criș cercetează doi bărbați din aceeași localitate, de 40 și 54 de ani care, la data de 8 martie a.c. ar fi sustras șapte saci de adeziv din curtea unui imobil aflat în construcție, de pe raza localității. Aceștia intenționau să comercializeze sacii de adeziv pe raza localității. Prejudiciul a fost recuperat și returnat persoanei vătămate, în cauză fiind întocmit un dosar penale pentru furt.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite