Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce faci când vrei să bei cafea sau să pui la pariuri și n-ai destui bani? Răspunsul se află la... Ceala și Pâncota

Șase tineri au găsit un răspuns „inedit” la întrebarea „ce faci când vrei să bei cafea sau să pui la pariuri și n-ai destui bani?”. Se pare însă că varianta aleasă de ei nu a fost cea mai potrivită, iar acest lucru îi va urmări, cel puțin o perioadă.

Ce faci când vrei să bei cafea sau să pui la pariuri și n-ai destui bani? Răspunsul se află la... Ceala și Pâncota
Comentează 0

Dar ce au făcut tinerii? Răspunsul vine de la...

Poliție.

„În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, au fost identificați doi tineri din Arad, de 17 și 19 ani, care, în noaptea de 15/16 septembrie a.c., prin forțarea unui aparat de cafea de pe terasa Centrului de Vizitare Ceala, ar fi sustras caseta cu bani în care se aflau 20 de lei. În cauză se efectuează cerectări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.”

Dacă în primul caz este vorba despre doar doi făptași, în cel de-al doilea și-au pus mintea la contribuție patru „genii”. Detalii primim tot de la Inspectoratul de Poliție Județean Arad: „Polițiștii din Pâncota cercetează patru tineri din Arad, cu vârste între 23 și 36 de ani, care, la data de 8 aprilie a.c., în timp ce se aflau în incinta unui săli de pariuri și jocuri de noroc de pe raza localității Pâncota, ar fi profitat de neatenția gestionarului pentru a-i sustrage cheia casetei cu bani, din care și-ar fi însușit suma de 2.650 de lei. Cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.”

Fără alte comentarii.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite