Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce dobânzi practica un cămătar din Mișca, cercetat acum de polițiștii din Chișineu-Criș

Polițiștii orașului Chișineu-Criș cercetează un bărbat din Mișca, bănuit de cămătărie. În urma investigațiilor efectuate de polițiștii de investigații criminale s-a stabilit că bărbatul de 35 de ani ar fi împrumutat mai multe persoane cu sume cuprinse între 1.000-2.000 de lei, pentru care ar fi perceput dobândă.

Ce dobânzi practica un cămătar din Mișca, cercetat acum de polițiștii din Chișineu-Criș
Comentează 0

„Aproximativ 10 pesoane ar fi fost împrumutate în cursul lunii februarie a.c., garantând returnarea sumei împrumutate și a dobânzii cu cardul bancar de salarii. La data virării salariului în conturile persoanelor vătămate, bărbatul s-ar fi deplasat cu acestea la bancomate, de unde ar fi retras și reținut sume de bani considerate dobândă”, susțin reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad. În ceea ce privește dobânda percepută, aceasta era între 30  și 100%.

Individul este acum cercetat penal pentru camătă, polițiștii susținând că a fost documentată întreaga sa activitate infracțională în vederea stabilirii valorii totale a prejudiciului, precum și a identificării tuturor persoanelor păgubite.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite