Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce cadouri apreciză angajații tăi – Flyeralarm e gata să te ajute

Ca în fiecare an, pentru această perioadă, companiile au prevăzut în bugete anumite sume de bani, pentru cadourile de final de an ale angajaților. O atenție din partea șefului, precum și o petrecere, au devenit o obișnuință în majoritatea organizațiilor.

Ce cadouri apreciză angajații tăi – Flyeralarm e gata să te ajute
Comentează 0

Studiile în domeniu arată că doar 5% dintre angajați se mai bucură de întâlnirea anuală cu echipa, într-un loc scump și cu mâncare scumpă. Așadar, banii cheltuiți pe o petrecere la care angajații se simt obligați să meargă pot fi folosiți pentru a cumpăra cadouri mai consistente, care vor fi și mai apreciate. Cărțile vor fi mereu apreciate. Poți alege accesoriile pentru smartphone sau cupoane de cadouri.

 FLYERALARM – tipografia care te ajută să personalizezi cadourile angajaților tăi! 

Și dacă te-ai hotărât asupra cadourilor personalizate, trebuie să știi și de unde să le comanzi. La Sibiu există tipografia cea mai căutată în Europa. Magazinul Flyeralarm online te ajută cu servicii profesionale de print digital și offset. La ei vei găsi o varietate de cadouri accesibile pentru a face pe toată lumea să se simtă apreciată în timpul sărbătorilor. De la accesorii de birou, până la agende, căni, globuri sau alte obiecte decorative personalizate.

Despre Flyeralarm trebuie să știți că a pătruns pe piața din România în anul 2015 și s-a impus cu o experiență de peste 14 ani și cu un renume ca fiind una dintre cele mai puternice tipografii digitale din Europa. Calitatea excepțională, prețurile accesibile, livrarea rapidă și consilierea individuală axată pe necesitățile fiecărui client sunt principiile după care au ales să se ghideze în tot acest timp profesioniștii de la Flyeralarm. Această firmă oferă servicii tipografice prin indermediul online-ului pe segmentul B2B în Europa, și este una dintre cele mai mari companii e-commerce din Germania. În România, firma subsidiară a fost înființată la Sibiu. Echipa de lucru este formată din specialiști în tipografie care au beneficiat de perfecționare în Germania, și toate acestea pentru ca ei să ofere consiliere profesională clienților români.

Cană de cafea personalizată pentru angajații tăi

O cană de cafea este întotdeauna, dimineața, în mâna angajatului, în timp ce telefonul se află în cealaltă. De aceea, acest cadou are o utilizare reală în fiecare zi, atât la birou, cât și în afara lui. O cană este perfectă deoarece toți angajații au nevoie de puțină cafeina înainte de a începe să scrie rapoarte, să prezinte lucrări, și să facă apeluri telefonice.

Dacă îți dorești ca angajații tăi să fie organizați în munca lor, o agendă cu spirală personalizată pentru fiecare angajat este un alt exemplu de cadou util și practic.

La Flyeralarm găsești o mulțime de produse corporative care ar fi perfecte pentru angajații sau pentru clienții tăi! Gama de produse oferite este foarte elaborată, într-o continuă dezvoltare și mereu personalizate pentru fiecare client. Flyeralarm are un portofoliu care cuprinde: afișe, autocolante, bloc notes, broșuri și cataloage, cărți de vizită, cărți poștale, coli cu antet, facturier, flyere, mape, pliante, dar și grafică și machetare. Comanda se face online, consilierea este gratuită, iar pentru produsele comandate nu trebuie să plătiți nimic în plus, transportul fiind gratuit oriunde în țară.

 


Scrie un comentariu

trimite