Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce amendă a primit o firmă din centru pentru că a aruncat gunoiul pe stradă

Un agent economic care își desfășoară activitatea în zona centrală a municipiului a fost sancționat contravențional de polițiștii locali cu atribuții de protecția mediului, după ce a confundat domeniul public cu un coș de gunoi.

Ce amendă a primit o firmă din centru pentru că a aruncat gunoiul pe stradă
Comentează 0

Deșeuri menajere, cioburi și gunoaie ambalate în saci sau răsfirate pe partea carosabilă și pe trotuar, blocând astfel circulația pietonilor, au fost găsite de echipajul operativ care s-a deplasat la fața locului în urma unei semnalări la numărul de telefon al Dispeceratului DGPL Arad.

„În urma depunerii corespunzătoare a deșeurilor menajere municipale în recipientele speciale, destinate precolectării în vederea ridicării de către operatorul autorizat de salubrizare, agentul economic a primit o amendă amendă în cuantum de 2.500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor HCLM 297/2015, privind Regulamentul de organizare și funcționare a serviciilor de salubrizare a municipiului Arad. În plus, a curățat zonele din domeniul public unde s-a constatat prezența deșeurilor respective”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Locale. 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite