Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CCIA Arad organizează curs de inspector SSM

Camera Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează în perioada 23 februarie – 23 martie 2018 cursul autorizat de Inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă (cod COR 315723).

CCIA Arad organizează curs de inspector SSM
Comentează 0

Tematici prevăzute în curs: realizarea activităţilor de prevenire şi protecţie, realizarea semnalizării de securitate şi/sau de sănătate la locurile de muncă, instruirea şi informarea lucrătorilor în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, stabilirea mijloacelor materiale şi tehnice necesare securităţii şi sănătăţii  în muncă, prevenirea accidentelor de muncă şi a îmbolnăvirilor profesionale, participarea la cercetarea evenimentelor care produc incapacitate temporară de muncă, verificarea respectării prevederilor legale în domeniul securităţii şi sănătăţii  în muncă, monitorizarea activităţilor de evacuare şi intervenţie în situaţii de urgenţă.

Durata cursului este de 80 ore (teorie și practică), zilele de desfășurare fiind marți si vineri, interval orar 17:00 – 21:00, la sediul CCIA Arad (Str. Cloșca, nr. 5).

Condiţii de acces: minim studii în învăţământul liceal

Costuri: 650 lei

 

În plus vă oferim următoarele discount-uri:

  • 10% membrii CCIA Arad;
  • 10% pentru 2 persoane înscrise simultan de la aceeaşi firmă.

*Discount-urile nu se cumulează

 

Pentru detalii suplimentare vă puteți adresa doamnei Carmen M. Crișan, contact: ccia@ccia-arad.ro sau carmen.crisan@ccia-arad.ro, telefon: 0730.188.299 sau 0257/200.800.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite