Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cazuri la Spitalul Județean Arad la sfârșit - început de an

Cazuri la Spitalul Județean Arad la sfârșit - început de an
Comentează 0

Medicii din cadrul Unității Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad împreună cu medicii de specialitate de gardă au examinat și efectuat investigații medicale, în regim de urgență, la 170 de persoane, care s-au prezentat cu diferite afecțiuni, în intervalul 31 decembrie ora 08.00 – 2 ianuarie ora 08.00 (48 de ore).
Cei mai mulți pacienți au suferit de afecțiuni respiratorii – 34, digestive - 22, fracturi, luxații sau entorse – 24. De asemenea, dintre cei 170 de pacienți investigați în Unitatea Primire Urgențe, 22 au fost minori, care s-au prezentat cu afecțiuni respiratorii, digestive sau fracturi, luxații și entorse.
”Mulțumesc personalului medical din Unitatea Primire Urgențe și de pe toate secțiile spitalului, care la trecerea dintre ani a avut grijă de cei aflați în suferință. Mulțumesc întregului colectiv al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad deoarece împreună am reușit să trecem peste încercările anului 2020. Vă doresc un an încununat de realizări și multă sănătate! La mulți ani!”, a transmis ec. Florina Ionescu, manager interimar SCJU Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite