Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cazul Caracal. Noi percheziții în pădure și la casa groazei. Telefoanele lui Dincă, verificate

Cazul Caracal. Cercetările continuă și marți, anchetatorii reluând căutările în pădurea unde Gheorghe Dincă ar fi aruncat trupul Luizei, precum și la locuința acestuia. De asemenea, astăzi, urmează ca telefoanele suspectului din Caracal să fie percheziționate informatic. 

Cazul Caracal. Noi percheziții în pădure și la casa groazei. Telefoanele lui Dincă, verificate
Comentează 0

UPDATE. Anchetatorii urmează să spargă gropile betonate din curtea lui Gheorghe Dincă. Totuși avocatul familiei Luizei spune că se teme ca dacă testele ADN confirmă că rămășițele găsite în pădure sunt ale Luizei, ancheta va fi oprită. 

De asemenea, anchetatorii realizează, astăzi, percheziția informatică a telefoaneler lui Gheorghe Dincă.

Bunicul și mama Luizei sunt audiați de Poliție de către procurorii DIICOT București.

Taximetristul care l-a plimbat pe Gheorghe Dincă prin Craiova în ziua în care Dincă susține că a ucis-o pe Alexandra a fost audiat timp de câteva ore la Poliția Craiova. Bărbatul a explicat că nu își amintește unde l-a dus pe Dincă și i-a sfătuit pe anchetatori să verifice camerele de luat vederi din oraș.

Taximetristul a explicat că Dincă a tăcut toată cursa și a privit pe geam în gol.

Anchetatorii sunt azi din nou în pădurea de lângă Caracal unde luni au fost descoperite oseminte. Gheorghe Dincă le-ar fi spus anchetatorilor că e vorba de rămășițele Luizei Melencu, fata răpită de criminal în aprilie. Azi criminaliștii au adus și doi câini de căutare.

De asemenea, este a cincea zi consecutivă în care se fac cercetări la locuința lui Gheorghe Dincă. Astăzi ar urma să fie sparte și gropile betonate au rămas încă intacte. Ele pot ascunde și alte orori comise de Dincă.

Potrivit unor surse, anchetatorii urmează ca astăzi să facă percheziții asupra telefoanelor criminalului.

Anchetatorii crimelor de la Caracal vor face, marți, percheziția informatică a celor trei telefoane ale lui Gheorghe Dincă, potrivit unor surse citate de Realitatea TV. Percheziția va avea loc în prezența lui Dincă și a avocatului acestuia.

Procurorii intenționau să efectueze percheziția la București însă, ulterior, au regândit strategia.

În timpul cercetării la casa lui Gheorghe Dincă, procurorii au descoperit trei telefoane, toate cu cartele preplătite. De pe unul din ele a reușit Alexandra sa sune la 112.

(w500)

CAZUL CARACAL. Răsturnare de situație: profilul psihologic al lui Dincă ascunde fapte tulburătoare

Anchetatorii ar putea descoperi cu cine a vorbit Dincă în ziua în care a răpit-o și ucis-o pe Alexandra. De asemenea, telefoanele ar putea avea stocat un istoric al convorbirilor pe o perioada mai mare de timp.

Anchetatorii se vor axa mai mult pe curtea pentru ca locuința lui Dincă a fost deja verificata centimetru cu centimetru.

Un punct important al anchetei ar putea să îl reprezinte momentul în care vor fi sparte acele gropi cimentate. A fost amanata aceasta acțiune pentru ca, mai întâi, anchetatorii vor sa ia la mana tot ce este în curte. Vor fi stranse și toate gunoaiele care exista în curtea lui Dincă.

Până acum, anchetatorii au găsit pete de sânge, oase și fire de păr de culori diferite. Toate au fost trimise la București pentru a fi analizate. De asemenea, a fost găsit telefonul Alexandrei, nu și al Luizei.

(w500)

Mama Luizei Melencu, afirmații șocante: "Am primit telefoane să ne retragem toate declarațiile"

Mama Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani ucisă la Caracal, susține că familia a primit telefoane pentru a retrage toate declarațiile.

"Cred că Gheorghe Dincă duce o țară întreagă de nas. Noi trăim de pe o zi pe alta. Nu sunt informați din partea legii, aflăm totul de la televizor. Am primit telefoane să ne retragem toate declarațiile”, a declarat Monica Melencu, potrivit Antena3.

(w500) CARACAL. C

Avocatul familiei Luizei: Dincă a fost învățat să mintă

Anchetatorii au găsit rămăşiţe umane într-o pădure de lângă Caracal, unde Gheorghe Dincă a susţinut că ar fi aruncat părţi din trupul Luizei Melencu, au spus surse din cadrul anchetei, potrivit news.ro.

Conform surselor citate, Gheorghe Dincă le-ar fi indicat anchetatorilor o pădure de lângă Caracal unde susţine că ar fi aruncat părţi din corpul Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie.

Dincă are un calendar al victimelor. "Nu a acționat ocazional, pare un criminal în serie"

Monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, nu recunoaște fetele ucise după nume, ci după lunile din calendar - este dezvăluirea șocantă făcută de avocatul familiei Luizei, una dintre presupusele victime ale lui Dincă.

Avocatul familiei Luizei, fata de 18 ani despre care "bestia din Caracal" ar fi recunoscut că a ucis-o și incinerat-o, a făcut declarații cutremurătoare după cercetările de luni din pădure.

(w500)

Gheorghe Dinca nu își stie victimele după nume, ci după luni. E a vorbit despre "fata din luna mai", ridicând semne de întrebare asupra identității fetei despre care vorbește, Luiza fiind dispărută din aprilie.

"Pare-se că sunt niște oseminte, e același sistem la ambele fete. Lucruri, resturi arse, incinerate. Acum se fac analize, să se vadă ale cui sunt, el nici nu este sigur ale cui sunt. El localizează fetele după anumite perioade din an, din mai, din luna cutare, nu mai știe. Este posibil să fie mai multe fete. Părerea mea este că nu este Luiza, este o speranță și o părere. El nu știa să spună numele, spunea Asta e fata din luna cutare, le are pe luni", a declarat avocatul Tonel Pop.

Cine este criminalistul misterios cu care Dincă a cerut să vorbească. "Așa s-a destănuit"

Potrivit avocatului, Dincă minte foarte mult, dar din când în când polițiștii au reușit să-l determine să spună câte un lucru adevărat.

"Toată lumea se gândește la mai multe fete și mai multe crime. Nu pare un mod ocazional, pare un mod de criminal în serie. Vă dați seama când vor începe să sape toate acele gropi și acele buncăre pe care le are cimentate! Va fi o muncă titanică, apreciez cel puțin trei luni de zile, cu picamere, excavatoare, a mai spus avocatul.

Dincă nu ar fi cedat nervos, cum s-a spus pe surse, precizează avocatul, "din contră, pare calm", anchetatorii au reușit să empatizeze cu el și să scoată adevărul. "Omul este foarte inteligent", crede Tonel Pop.

Citește continuarea pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite