Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Caz ULUITOR. Un profesor a venit BEAT la ore. ISJ a declanşat o ANCHETĂ

Un profesor de Limba şi literatura română, în vârstă de 39 de ani, a mers la ore sub influenţa băuturilor alcoolice.

Caz ULUITOR. Un profesor a venit BEAT la ore. ISJ a declanşat o ANCHETĂ
Comentează 0

Caz grav într-o şcoală din judeţul Iaşi. Un profesor de limba română a venit beat la ore în faţa elevilor. Mai mult, chiar şi colegii de cancelarie l-au văzut aşa. Conducerea şcolii dar şi Inspectoratul Şcolar au declanşat o anchetă de proporţii.

"A fost sesizata Politia de catre conducerea unitatii de invatamant, cu privire la faptul ca, un profesor ar fi venit la scoala sub influenta bauturilor alcoolice. La fata locului s-au deplasat Politistii din Pascani, care au constatat ca cel in cauza avea halena alcoolica. Acesta a fost amendat conform Legii 61 din 1991. Urmeaza ca scoala sa-si ia masurile de ordine interna", a declarat Madalin Taranu, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ).

Profesorul a fost sanctionat cu o amenda in valoare de 100 de lei.

Pe de alta parte, directoarea Monica Plescan a demarat o ancheta interna. "Dumnealui nu este la prima abatere si am incercat pe toate caile sa rezolvam problema in cazul acesta. Am declansat o ancheta interna, sa vedem ce masuri vom lua. El poate ajunge in situatia de a-i fi desfacut contractul de munca", a declarat Plescan, potrivit bzi.ro.

Mai departe, Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) a precizat ca un asemenea caz nu poate fi tolerat. "Apreciem si felicitam faptul ca doamna director a incercat sa ia toate masurile in acest caz si ca a fost prima care a anuntat autoritatile... Este inadmisibil ceea ce face domnul profesor, iar situatia nu poate fi tolerata. Monitorizam ancheta interna pe care a demarat-o scoala", au tramsmis oficialii ISJ.


sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite