Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Caz şocant: Profesoară bătută cu o ţeavă de un elev de 12 ani

Un elev de clasa a VI-a din Vaslui şi-a agresat pe stradă profesoara de limba şi literatura română. Tânăra de 29 de ani a fost lovită de mai multe ori peste picioare de către copil cu o ţeavă de calorifer.

Caz şocant: Profesoară bătută cu o ţeavă de un elev de 12 ani
Comentează 0

Un elev de clasa a VI-a a lovit, cu o țeavă de calorifer, peste picioare, profesoara de limba română, supărat că a fost notat cu 4 în teză. Totul s-a întâmplat în localitatea Todirești din Vaslui, în apropierea școlii.

Aproape de ora 19.00, Anca Antip a ieșit de la ore și se îndrepta spre casă. A fost atacată de un copil îmbrăcat cu o haină cu glugă, trasă pe cap. Acesta a lovit-o cu o țeavă de calorifer peste picioare.

Speriată, profesoara de 29 de ani s-a refugiat în sediul primărie din localitate. La țipetele acesteia, au fost alertați mai mulți martori care au sărit să o apere, dar agresorul a fugit, potrivit vremeanoua.ro.

Aflată în preajma Primăriei Todireşti, profesoara a reuşit să fugă în sediul instituţiei, după ce a intervenit un bărbat aflat în preajmă. Cu picioarele pline de vânătăi, tânăra a mers la medicul legist, care a constatat că are nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

"În urma plângerii făcute de către victimă, în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe. Urmează a se desfăşura cercetări în acest caz pentru a se stabili toate împrejurările în care s-a petrecut agresiunea", a declarat, miercuri, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Cazul elevului agresor a ajuns şi în atenţia conducerii şcolii ale cărei cursuri le frecventează, precum şi cea a Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite