Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Caz șocant, în Italia: un român și-a incendiat iubita. Detaliul tulburător făcut public de polițiști

Un român a fost arestat, în localitatea italiană Bereguardo, după ce a bătut-o cu cruzime pe partenera sa, româncă și ea, iar apoi a incendiat-o.

Caz șocant, în Italia: un român și-a incendiat iubita. Detaliul tulburător făcut public de polițiști
Comentează 0

Incidentul a avut loc vineri, 14 mai, la Bereguardo, in provincia italiana Pavia.

M. G., un roman de 41 de ani, din provincia Treviso, s-a certat cu partenera sa, pe care o banuia de infidelitate. Pe fondul consumului de alcool, barbatul ar fi decis sa-i aplice o corectie iubitei sale si ar fi batut-o cu cruzime. Nemultumit doar cu atat, el ar fi luat o sticla de bere si a lovit-o pe femeie in frunte, taind-o.

Insa nu s-a oprit nici aici. Furios ca partenera sa ar putea fi infidela, el a stropit-o cu alcool etilic si a incendiat-o. Tipetele femeii au fost auzite de vecini, care au sunat la ambulanta, iar medicii au sosit in scurt timp si au tranferat-o de urgenta la spitalul Niguarda, in stare critica, cu arsuri pe circa 50% din suprafata corpului.

La sosirea medicilor, cei doi au spus ca ar fi vorba de un accident domestic, insa echipajul a apelat la Politie, scrie ziare.com. Ulterior, femeia si-a schimbat declaratia si a povestit ca a fost batuta cu bestialitate de partenerul ei, iar apoi a fost incendiata si a ars ca o torta vie pana la interventia vecinilor. 

"Bagati-l la inchisoare, el a aruncat cu alcool pe mine si mi-a dat foc", a strigat femeia cu ultimele sale puteri, potrivit portalului italian Pocket News.

Tot atunci, medicii au constat ca femeia este insarcinata, insa risca acum sa piarda sarcina, la fel cum exista si riscul unor complicatii fatale din cauza arsurilor.

Desi neaga cu vehementa ca si-ar fi incendiat partenera, romanul a fost arestat si acum este acuzat de tentativa de omor. Barbatul se afla acum la inchisoarea din Torre del Gallo si risca sa petreaca ani buni in spatele gratiilor din cauza faptei sale.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite