Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CARGO - 30 la Arad

CARGO - 30 la Arad
Comentează 0

Ziua de 29 noiembrie a fost o zi cu adevărat specială, întrucât festivităților Zilei Naționale li s-a adaugat un foarte important motiv de celebrare: a 30-a aniversare a uneia dintre cele mai iubite trupe de muzică rock din România. Această zi le-a fost dedicată arădenilor iubitori de muzică rock, care s-au putut bucura de concertul aniversar CARGO, care au urcat pe scenă pentru a sărbători 30 de ani de activitate. În deschidere, începând cu ora 18,00 pe Platoul Primăriei, au concertat trupele Underdose, On The Edge și  Blackjack.

Pe parcursul acestor 30 de ani, traseul muzical al rockerilor de la CARGO a fost presărat cu suișuri și coborâșuri, însă muzica rock, albumele și show-urile realizate cu pasiune și profesionalism au asigurat un loc de neclintit celor de la CARGO între preferințele românilor și mai ales ale arădenilor.

Amintim doar câteva dintre mega hiturile cu care ne-a încantat în cei 30 de ani de activitate muzicală una din cele mai iubite trupe rock din România: Dacă ploaia s-ar opri, Aproape de voi, Doi pași în urma ta, Ziua Vrăjitoarelor, Călare pe motoare, Erata, Nu pot trăi fără tine, Astăzi și mâine, Ca o stea, dar și cel mai recent single al trupei, Nu mă lăsa să-mi fie dor.

Cu ocazia aniversării a 30 de ani pe scena muzicii rock,  haideți  să le mulțumim, să-i aplaudăm și susținem,  să ne mandrim ca trei dintre membrii  trupei sunt arădeni  și să cântăm împreună cu ei, urându-le în cor “Long Live CARGO”!

www.cmcarad.ro

Facebook: Centrul Municipal de Cultura Arad

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite