Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Care sunt cele mai populare marci de solutii pentru lentile alese de catre utilizatori?

Cercetarile medicale releva faptul ca nu exista nicio interdictie sau incompatibilitate intre utilizarea solutiilor de ingrijire a lentilelor de contact si ochii sensibili! Mai multe detalii in randurile de mai jos!

Care sunt cele mai populare marci de solutii pentru lentile alese de catre utilizatori?
Comentează 0

Soluțiile pentru lentile sunt un accesoriu obligatoriu, nelipsit si indispensabil in privinta ecuației utilizarii fara riscuri a lentilelor de contact. Solutiile sunt, asadar, parte a ingrijirii zilnice a articolelor optice, care previn infectarile, iritatiile sau, mai grav, afectarea functiei vizuale sau, in ultima instanta, pierderea vederii. Ceea ce de retinut este faptul ca exista doua tipuri de solutii de ingrijire lentile de contact, dupa cum urmeaza: lentilele multifunctionale, care sunt folosite la curatarea, dezinfectarea, clatirea si depozitarea lentilelor in lens case-uri speciale si solutii pe baza de peroxid de hidrogen, care ajuta doar la curatarea si dezinfectarea articolelor optice de ultima generatie.

De sunt importante solutiile de ingrijire a lentilelor de contact?

Ai auzit poate de marci vamdabile de solutii dedicate ingrijirii lentilelor de contact, precum Clean Active Premium XXL Premium 600 ML sau AO Sept Plus HydraGlyde. Acum ai sanse sa afli mai multe informatii despre ele.

Cercetarile medicale releva faptul ca nu exista nicio interdictie sau incompatibilitate intre utilizarea solutiilor de ingrijire a lentilelor de contact si ochii sensibili. Substantele dezinfectante elimina depozitele de proteine, impreuna cu diferitele impuritati de pe suprafata lor, nu produc leziuni sau iritatii oculare sau inrosirea ochilor. Cu toate acestea, se recomanda utilizarea lor cu maxima precautie, in vederea preintampinarii oricaror efecte nedorite.

Deci, utilizarea solutiilor pentru lentile de contact este necesara pentru a curata lentilele de contact in mod eficient si pentru a le mentine intr-o stare buna. Solutiile de ingrijire sunt necesare pentru a mentine ingrijirea la lentilele de contact, in timp ce solutiile dezinfectante elimina depozitele de proteine, impreuna cu diferitele impuritati de pe suprafata lor. Utilizarea solutiilor pentru lentilele de contact nu este necesara pentru purtatorii de lentile de contact de unica folosinta.

Le poti folosi daca ai ochii sensibili?

Raspunsul este unul afirmativ, insa necesita cateva clarificari. Cercetările medicale relevă faptul că nu există nicio interdicție sau incompatibilitate între utilizarea soluțiilor de îngrijire a lentilelor de contact și ochii sensibili. Substanțele dezinfectante elimină depozitele de proteine, împreună cu diferitele impurități de pe suprafața lor, nu produc leziuni sau iritații oculare sau înroșirea ochilor. Cu toate acestea, se recomandă utilizarea lor cu maximă precauție, în vederea preîntâmpinării oricăror efecte nedorite. Atenție la soluțiile pe bază de peroxid de hidrogen, acestea nu pot fi aplicate direct pe suprafața ochiului, existând risc crescut de apariție a unor leziuni.

Marci populare

Conform topurilor intocmite in ultima perioada, o serie de solutii, precum Opti - Free PureMoist 300 ml, ReNu Multiplus sau Biotrue ocupa primele locuri in privinta popularitatii in randul utilizatorilor. Opti-Free PureMoist 300 ml se bazeaza pe urmatoarele particularitati:

Compozitia imbunatatita - Opti-Free PureMoist se bazeaza pe substante selectate cu atentie, ceea ce garanteaza ingrijirea de cea mai inalta calitate pentru toate tipurile de lentile.

Curatare minutioasa - curata eficient lentilele nu numai de microorganisme, ci si de depuneri de proteine rezultate din formarea naturala a lacrimilor si a contaminantilor externi.

Hidratare suplimentara - cufundarea lentilelor in solutie timp de cateva ore le permite sa fie intens hidratate si astfel sa obtina un confort, o utilizare mai mare, cat si o mai buna protectie impotriva uscarii si inrosirii ochilor.


Scrie un comentariu

trimite