Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Care sunt cele patru zodii care nu trec prea ușor peste despărțiri. Află dacă și tu te numeri printre ele

Despărțirile nu sunt ușoare, dar anumite zodii acceptă greu să accepte realitatea, că partenerul de viață vrea ruperea relației.

Care sunt cele patru zodii care nu trec prea ușor peste despărțiri. Află dacă și tu te numeri printre ele
Comentează 0

Unii se refugiază în mâncare, alții în bingingul serialelor preferate, dar cei mai mulți încerc recucerirea persoanei pe care au pierdut-o. Sunt, însă zodii care nu trec ușor peste despărțiri.
Berbec

Unii țipă sau unii plâng după ce trec printr-o despărțire. Berbecul este însă mai vulcanic, s-ar putea chiar să tragă un pumn unui perete pentru a trece peste durerea din suflet.

Prietenii Berbecului trebui să-i fie alături și să-i ofere măcar o pernă în care să-și transfere durerea. Nu de alta, dar doare destul de rău o fractură.
Leu

Când vine vorba de despărțiri, Leul este un plângăcios. Toată lumea crede că îi este bine, totul merge ca de obicei. Pe când, Leul își inhibă emoțiile.

Când ajunge acasă, Leul nu ma rezistă și plânge până adoarme. Dacă ai un Leu drept prieten, scoate-l la o înghețată și nu-l lăsa să se simtă singur.
Scorpion

Scorpionilor nu le place schimbarea, iar o despărțire este o schimbare majoră. Scorpionulului îi place controlul, perfecțiunea, iar atunci când are inima rănită, acesta se destabilizează din toate punctele de vedere.

Fii alături de el, ai răbdare să-și recapete echilibrul! Chiar și un Scorpion obsedat de control are nevoie de prieteni.
Pești

Zodia Pești nu poate să treacă foarte ușor peste o despărțire. O să se uite la fotografiile cu partenerul și o să recitească mesajele acestuia. Va visa la împăcare!

Fii un prieten bun și convinge Peștele să nu se întoarcă la vechile iubiri! Trebuie să învețe din greșeli!

Sursa unica.ro


Scrie un comentariu

trimite