Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Care sunt avantajele utilizării unui generator de curent Diesel?

Care sunt avantajele utilizării unui generator de curent Diesel?
Comentează 1

Generatoarele de curent electric au fost concepute cu scopul de a permite instituțiilor publice sau firmelor din orice domeniu de activitate să își desfășoare activitățile în condiții normale, fără întrerupere. Generatorul de curent Diesel, cel mai performant și fiabil model de generator de pe piață la ora actuală, aduce nenumărate avantaje utilizatorilor atât prin fundamentala sa funcție de generare de curent electric, cât și prin folosirea motorinei pe post de combustibil. Vom enumera în continuare avantajele folosirii unui grup electrogen (format din motor și alternator) Diesel.

Avantajele folosirii unui generator de curent Diesel

Sursă energetică de rezervă extrem de utilă marilor consumatori sau unităților de producție industrială, zone unde penele de curent pot provoca daune foarte mari, generatoarele de curent Diesel se remarcă în mod special prin următoarele beneficii aduse utilizatorilor:

  • contribuie la desfășurarea activităților în condiții optime, în timpul întreruperii alimentării cu energie electrică;
  • reprezintă o sursă sigură de curent pentru locațiile în care acesta nu este disponibil deloc;
  • contribuie la prevenirea pierderilor financiare prin faptul că împiedică sistarea activităților de bază, generatoare de profit;
  • funcționând pe bază de motorină, generatorul Diesel are un consum mult mai redus în comparație cu cel pe benzină, având astfel costuri de operare mai scăzute;
  • folosirea acestuia este mai sigură, modul de aprindere realizându-se prin compresie, nu prin scânteie (ca în cazul generatorului pe benzină);
  • datorită consistenței mai uleioase și mai grele a motorinei, pentru punerea în funcțiune a generatorului va fi necesară o cantitate mai mică din acest combustibil, prin comparație cu cele pe benzină, unde situația este inversă;
  • sunt ușor de întreținut, singurul lucru pe care un utilizator trebuie să îl facă periodic fiind schimbarea uleiului de la motor;
  • grație tuturor avantajelor enumerate până acum, disponibilitatea generatoarelor Diesel este mult mai mare, în comparație cu cea a oricărui alt tip de grup electrogen.

ENERGEN – generatoare Diesel în configurațiile dorite de tine

Colaborând cu mari companii și fabrici de producție, dar și cu o varietate de instituții publice, compania ENERGEN a înțeles nevoia acestora de a dispune de generatoare de curent electric exact în configurațiile de care au nevoie. Ca atare, orice client care apelează la serviciile acesteia are opțiunea de a-și personaliza grupul electrogen dorit și de a profita de avantajele aduse de acesta.

Clienții pot alege din gama de generatoare Diesel modelul potrivit business-ului lor în funcție de specificațiile tehnice ale fiecărui model în parte (sunt disponibile motoare de la 6 branduri de top) și de puterea motorului, aceasta din urmă variind de la 10 kVA la 3.300 kVA.

Pe lângă portofoliul variat, ceea ce mai recomandă brandul ENERGEN sunt: seriozitatea în ceea ce privește termenul de livrare, piesele componente ale generatoarelor furnizate de producători europeni și utilizarea unui oțel special (oțel galvanizat), care nu ruginește, la fabricarea carcaselor generatoarelor și a unei vopsele premium, ce contribuie la asigurarea silențiozității produselor. De asemenea, ENERGEN devine un partener de încredere și grație soluțiilor tehnice oferite, ce răspund chiar și celor mai exigente cerințe, implementând EPS pentru grupuri electrogene în paralel, integrând generatoarele cu orice BMS și sincronizând grupurile cu rețeaua.

Ceea ce se poate afirma despre prețul unui generator de curent Diesel produs de ENERGEN este faptul că el variază în funcție de configurația aleasă de fiecare utilizator în parte. Indiferent de valoarea acestuia însă, el este justificat de calitatea produsului și de importanța sa în prevenirea pierderilor financiare cauzate de întreruperile de curent.

Achiziționarea unui grup electrogen de la ENERGEN este facilă, fiecare client beneficiind de consiliere gratuită în alegerea produsului potrivit. De altfel, un alt aspect pentru care compania reprezintă o opțiune demnă de luat în considerare este reprezentat de suportul pe care aceasta îl oferă clienților după vânzare, echipa de specialiști fiind gata să intervină rapid acolo unde este cazul și să ofere toate informațiile necesare.

Așadar, dacă ești în căutarea unui generator de curent Diesel de o calitate ireproșabilă, realizat după cele mai înalte standarde în domeniu, accesează site-ul energen.eu.


Scrie un comentariu

trimite