Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Caravana “Fii pregătit!” la Arad

Caravana “Fii pregătit!”  de instruire a populaţiei pentru a face faţă situaţiilor de urgenţă va ajunge la Arad şi Lipova în zilele de 07, respectiv 08 iulie.

Caravana “Fii pregătit!” la Arad
Comentează 0

În municipiul Arad va fi amplasată în Piaţa Avram Iancu, între orele 09.00 – 18.00 iar în oraşul Lipova în Piaţa Libertăţii (vis a vis de Bazarul Turcesc)

 Caravana constă în deplasarea unui centru de formare mobil în care se vor organiza cursuri de instruire a populaţiei pentru acordarea de prim ajutor în situaţii de urgenţă.

Centrul mobil este construit pe structura unui tir, are o sală de şcolarizare cu o capacitate de 40 de persoane şi este dotat cu toate echipamentele medicale de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor.   Caravana “Fii pregătit!” este un proiect al Fundaţiei pentru SMURD, derulat cu susţinerea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi finanţat cu sprijinul Fundaţiei Vodafone România.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Vasile Goldiş” Arad invită populaţia să viziteze caravana si să înveţe reguli minime de protecţie şi de prim ajutor în situaţii de urgenţă.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Purtător de cuvânt - maior Pleşca George

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite