Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Caravana Cupei Aradului, la fotbal juniori, și-a prezentat astăzi ultimii actori

Două echipe ale Viitorului Arad, Atletico și CSS Gloria au fost protagonistele  juniorilor C,U 15 , la meciurile pentru desemnarea locurilor 1-4 , la această categorie de vârstă.
Dimineața de la ora 9, cei trei arbitri , Denis Calnacov, Alin Dehelean și Denis Geanău , au fluierat debutul primei semifinale , între Atletico ( antr. Francisc Tisza ) și CSS Gloria ( antr. Radian Carp).

Caravana Cupei Aradului, la fotbal juniori, și-a prezentat astăzi ultimii actori
Comentează 0

Feri Tisza , însoțit de nepoata lui, Natalia, și-a condus elevii spre o victorie obținută destul de greu cu 1-0.

În a doua semifinală s-au întâlnit celel două echipe ale Viitorului , 2004 și 2005, pregătitie de același antrenor, Dinu Maghici. Au învins jucătorii cu un an mai în vârstă cu scorul de 5-0.

În finala mică, Viitorul ( cei mici) au câștigat cu 3-0 în fața celor de la CSS Gloria, iar în finala mare, Viitorul 2004 s-a impus cu 3-1 în meciul cu Atletico .

Iată lotul echipei clasate pe primul loc la juniori C:

 Alexandru Melniciuc, Marius Rotar ,Andrei RomanAndrei Deak, Vlad Clipotă, Dorin Pop, Alex Adamcsik, Raul Borhan, Marius Botoroagă, Cioplan Alex, Vlad Hrincescu, Alessandro Catanzariti, Beniamin Sîrb, Mihnea Condescu, Dan Vărădean, Nicolas Bataghin, Paul Varga, Paul Tomuț și Fabian Tutca.

Cortina a căzut peste acest ” maraton ” fotbalistic , urmărit de mulți părinți , care au demonstrat că se pricep la fotbal, de mulți antrenori și din păcate, de puțini reprezentanți ai presei sportive. 

Premierea echipelor câștigătoare ale grupelor de juniori A1, C, D,E și F se va face în pauza meciului jucat de UTA pe teren propriu, sâmbătă,15 august.
Până atunci, Motorul va mai fi gazda unui meci de juniori, cel de duminică, 9 sept., de la ora 13, când se vor întâlni , în cadrul  Turneului Speranțelor, selctionatele județelor Arad și Caraș-Severin.

Galerie foto (15)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite