Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Carambol cu patru mașini pe DN79 Arad-Oradea / UPDATE: Doi dintre șoferi erau sub influența alcoolului

Patru autoturisme au fost implicate într-un eveniment rutier, în urmă cu aproximativ o oră pe DN79 Arad-Oradea, între Arad și Zimand.  Circulația este blocată pe o bandă.  Din primele informații, este vorba despre un accident ușor, astfel nicio persoană nu a fost grav rănită, dar vom reveni cu informații pe măsură ce intrăm în posesia lor. 

Carambol cu patru mașini pe DN79 Arad-Oradea / UPDATE: Doi dintre șoferi erau sub influența alcoolului
Comentează 0

Update 1 Doi dintre șoferi erau sub influența alcoolului

Astăzi, în jurul orei 15.45, un bărbat de 76 de ani, din Arad, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 79, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa în față, condus de o femeie de 42 de ani, din Bârsa, proiectându-l într-un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din Timișoara, care la rândul lui a fost proiectat într-un alt autourism, condus de o femeie de 59 de ani, din Arad.

În urma impactului a fost rănită femeia de 42 de ani.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare pozitivă de 0,08 mg./l. alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 76 de ani si 0,05 mg./l. alcool pur în aerul expirat în cazul femeii de 42 de ani, acestora fiindu-le recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cazul celorlalți doi conducători auto valorile au fost 0.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea evenimentului rutier.Scrie un comentariu

trimite