Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Căpitanul nu părăseşte corabia galben-albastră. "Sunt entuziasmată în ceea ce privește noul sezon"

Căpitanul nu părăseşte corabia galben-albastră.
Comentează 0

Lotul FCC ICIM Arad a prins contur. Practic Bogdan Bulj are la jucătoarele pe care se va baza în viitoarea stagiune a Ligii Naţionale. Mai rămân deschise 2 poziţii, ce vor fi completate, probabil, cu 2 junioare arădence. Până acolo însă salutăm prelungirea contractului a uneia din cele mai iubite jucătoare de suporteri în ultimii 2 ani. Căpitanul Brankica Hazovic a decis să rămână încă o stagiune la Arad, şi să pună umărul la o performanţă superioară ediţiei trecute de campionat. 

În cele două sezoane de la Arad, Brankica Hadzovic a intrat pe parchet pentru echipa noastră în nu mai puțin de 49 de jocuri. A strâns o medie de 12.8 puncte pe meci, cu un procentaj de 53% la aruncările de la semi-distanță. La capitolul pase decisive, aceasta a avut media de 4.4 per meci, iar în ediția precedentă de campionat a servit coechipierele în 117 rânduri.

“Sunt atât de mândră că pot juca pentru încă un sezon în această echipă, în acest oraș, cu fani uimitori, jurnaliști, oameni uimitori. Ca întotdeauna, sunt pregătită să-mi asum responsabilitatea pentru toată echipa, indiferent ce va fi, la vremuri grele sau fericite. Sunt entuziasmată în ceea ce privește noul sezon. Pot să promit că vom face tot ce putem pentru a realiza performanţe” au fost primele cuvinte ale lui Hadzovic după semnarea prelungirii contractului cu FCC ICIM.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite