Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cantonament şi turnee de verificare în Austria şi Ungaria pentru judoka CSM Arad

Cantonament şi turnee de verificare în Austria şi Ungaria pentru judoka CSM Arad
Comentează 0

Judoka ai CSM Arad, sub conducerea antrenorilor Dorin Drimbe, Dan Păcurariu şi Arpad Nagy, au participat la un stagiu internaţional de pregătire, după care au reprezentat judeţul Arad la un puternic turneu internaţional organizat în localitatea Mondsse, din Austria. 

Vreme de o săptămână arădenii s-au pregătit în compania altor judoka de la de cluburi din Ungaria, Germania,  România şi bineînţeles Austria. La fel ca şi în anii trecuţi, cantonamentul s-a încheiat cu un Turneul Internaţional de verificare, respectiv ediţia 17-a “Kupa P.S.V. Salsburg”, acolo unde judoka arădeni au reuşit să urce de şaisprezece  ori pe podiumul de premiere, după cum urmează:
 
U-10
Dorgoşan Alexandru, Grec Luca - locul I 
Mercea David - locul II
Chira Daniel - locul III

U-12
Ciopragă Andreea, Petre Alexandru - locul I
Novac Paula, Balog Krisztian - locul II
Bătrîna Rareş - locul III

U-14
Mihali Gabriel, Calmar Gabriel, Turc David - locul II
Păcurariu Alexander, Popa Sofian - locul III

U-16
Nagy David - locul I
Stana Radu - locul III
S-au clasat în preajma podiumului: Chira Diana, Păiuşan Dan, Varga Sergiu, Lazăr Lorand, Albert Dominik, Năcreală Mario.

O parte din judoka arădeni au participat a doua zi la un alt turneu Internaţional de judo în localitatea Siklos din Ungaria la care s-au remarcat  următorii judoka: Nagy David, Bătrîna Rareş, Balog Krisztian, Turc David.

„Stagiul a fost un real succes. Sportivii care vor participa în această toamnă la competiţiile oficiale de nivel naţional  au luat contact din nou cu duelurile de pe tatami. Între noi şi clubul organizator din Salzburg există o colaborare foarte bună, care datează de ani buni, constând în schimburi de experienţă sau invitaţii la competiţii organizate de fiecare club şi este pentru prima data când C.S.M. Arad reuşeste să se claseze pe cea mai înaltă treapta a podiumului de premiere în urma clasmentului pe echipe, înaintea unor cluburi mari de judo din Austria Ungaria şi Germania”, a spus Dorin Drimbe, antrenorul secţiei de judo a CSM Arad.

Prima săptămână din luna septembrie judoka CSM Arad participa la Turneul Internaţional Smenic Fest Judo Gărâna de la Semenic, după care vor fii prezenţi  la un turneu Internaţional în Ungaria la Szeged. În fine, de amintit ediţia a XIII-a a Turneului Internaţional de judo „Cupa Aradului”, care are loc în data de 19 septembrie, la sala de sport a UAV.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite