Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Campioana Aradului e ca şi promovată. Trabalka a făcut spectacol: Bihardioszeg Diosig - Șoimii Lipova 1-6

Campioana Aradului e ca şi promovată. Trabalka a făcut spectacol: Bihardioszeg Diosig - Șoimii Lipova 1-6
Comentează 1

Aradul va mai avea reprezentantă în viitorul sezon al Ligii a III-a, alături de Sebiş şi Cermei. Campioana sezonului actual, Şoimii Lipova este virtual promovată, după doar meciul tur al barajul de promovare.Azi la Diosig trupa lui Flavius Sabau nu a avut milă de adversar, impunându-se cu un neverosimil 6-1! Situaţie în care returul de la Zăbrani este o simplu joc de antrenament.

Revenind la jocul de azi gazdele au deschis scorul în minutul 12, prin Zadori, după care şoimii au început să zboare. Pascu a făcut 1-1 în minutul 15, După care Trabalka a făcut legea cu goluri în minutele 22, 37 şi 45, scor 1-4 la pauză! Acelaşi vârf de atac al Lipovei a fst de neoprit, şi mai punctat de două ori, în minutele 60 şi 67. Şi tânărul jucător al şoimilor s-a întrecut în ratări, putându-i îmbunătăţi realizările. Final fericit pentru campioan Aradului care se pregăteşte acum de un retur de formă şi de un sezon în eşalonul 3.

Lipova: Bujor – Kocsis (Pantea), Calvin, Pașcu, Tomuț – Piț (Cotoc), Bier, S. Popa, Filimon (Simion) – Vasinc, Trabalka.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite