Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Campania umanitară „Trăiește Magia Crăciunului, dăruind” la momentul bilanțului

600 de familii cu peste 1.000 de copii au fost sprijinite în perioada sărbătorilor de iarnă prin intermediul campaniei umanitare „Trăiește Magia Crăciunului, dăruind” derulată în luna decembrie de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad prin implicarea specialiștilor din cadrul Serviciului pentru prevenirea marginalizării sociale, trafic, migrație și repatrieri.

Campania umanitară „Trăiește Magia Crăciunului, dăruind” la momentul bilanțului
Comentează 0

Prin eforturi susținute, mobilizarea și implicarea tuturor partenerilor și colaboratorilor cooptați în organizare, campania umanitară a ajuns în 2017 la cea dea cincea ediție.

Datorită interesului manifestat de un numar mare de persoane generoase, perioada de desfășurare a campaniei s-a prelungit până la data finalul lunii decembrie, timp în care s-au mai colectat bunuri și  produse necesare pentru pregătirea pachetelor care vor ajunge și la alte familii provenind din medii defavorizate, iar distribuirea pachetelor se face inclusiv în această lună.

“Inițial, scopul acestei campanii a fost de ajutorare a 50 de familii nevoiașe din județul Arad prin oferirea de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și scutece, produse igienico-sanitare, alimente neperisabile de bază si dulciuri, însă deschiderea comunității arădene de a face bine semenilor defavorizați a depășit orice așteptări. Mulțumim astfel tuturor care din mult sau puțin au venit în întâmpinarea nevoilor reale ale unor familii care trăiesc, din păcate, la limita subzistenței. De asemenea, mulțumesc tuturor colegilor noștri care s-au implicat și se implică, an de an,  în bunul mers al acestei campaniideclară Erika Stark, director general al DGASPC Arad.

Donațiile au ajuns  în casele familiilor nevoiașe din 29 de localităti din întreg județul: Păuliș,Vladimirescu, Pilu, Socodor, Zărand, Gurahonț, Galșa, Sântana, Pecica, Turnu, Felnac, Secusigiu, Semlac, Șeitin, Bârzava, Căpruța, Dumbrăvița, Groșii Noi, Lalașinț, Monoroștia, Slatina de Mureș, Zimandcuz, Zimandu Nou, Andrei Șaguna, Târnova, Drauț, Fiscut, Ghioroc și Arad.

Motto-ul ediției din acest an a campaniei umanitare „Trăiește Magia Crăciunului, dăruind” a fost „Noi credem în copii!”

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite