Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 provoacă nemulţumirea dascălilor care s-au trezit reprogramaţi să facă alt vaccin

Reprezentanţii Sindicatului Democratic Învăţământ (SDÎ) Arad susţin că o serie de dascăli din judeţ sunt nemulţumiţi de modul în care decurge campania de vaccinare împotriva COVID-19. Potrivit acestora, câteva zeci de profesori s-au programat să fie imunizaţi cu vaccinul Pfizer BioNTech, dar s-au trezit că vor primi vaccinul AstraZeneca.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 provoacă nemulţumirea dascălilor care s-au trezit reprogramaţi să facă alt vaccin
Comentează 0

Asta, cu toate că s-au programat încă din luna ianuarie pe platforma ROVACCINARE şi urmau să fie vaccinaţi la începutul lui martie.

„Unii au fost anunţaţi cu o zi înainte de data programată pentru vaccinare că sunt programaţi pentru o dată ulterioară, alţii s-au prezentat la data programată la centrul de vaccinare, dar spre uimirea lor li s-a spus că nu pot fi vaccinaţi din cauză că au fost reprogramaţi, fără acordul lor, într-un alt centru de vaccinare. Prin reprogramare, au constatat că rapelul este la începutul lunii mai, ceea ce denotă faptul că deşi erau programaţi pentru vaccinarea cu Pfizer BioNTech, vaccinul pe care îl vor primi este AstraZeneka. Din cauza reprogramării, mulţi colegi, membrii de sindicat au renunţat la vaccinare”, susţine Dănuţ Ieneşescu, preşedintele SDÎ Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite