Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Camion cu lapte răsturnat într-un sens giratoriu / UPDATE: Nicio persoană nu a fost rănită

Camion cu lapte răsturnat într-un sens giratoriu / UPDATE: Nicio persoană nu a fost rănită
Comentează 0

Update 1 Nicio persoană nu a fost rănită

În ziua de 10 mai 2023, în jurul orei 09:24, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din cercetări, a reieșit că un bărbat de 47 de ani, din Secusigiu, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N. 69, a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se. În urma impactului au rezultat exclusiv pagube materiale, persoanele neavând nevoie de îngrijri medicale suplimentare față de cele acordate la fața locului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că șoferul nu se afla sub influența alcoolului, acesta urmând a fi sancționat contravențional, conform O.U.G 195/2002.


Un camion cu lapte s-a răsturnat, în această dimineaţă, într-un sens giratoriu din municipiu. Este vorba despre sensul giratoriu de Aradul Nou, situat între DN 69 Arad-Timişoara şi A 1. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă în urma accidentului au rezultat două victime, ambele neîncarcerate şi conştiente.

De menţionat însă că au fost raportate scurgeri de combustibil pe carosabil.

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, în cursul zilei de astăzi se va interveni pentru ridicarea autotrenului.

Sursa foto: DRDP Timişoara

 


Scrie un comentariu

trimite