Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Camera de Comerţ Arad prin Centrul de Formare Profesională organizează noi serii de cursuri autorizate

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Arad prin Centrul de Formare Profesională organizează noi serii de cursuri autorizate, după cum urmează:

Camera de Comerţ Arad prin Centrul de Formare Profesională organizează noi serii de cursuri autorizate
Comentează 0

 

  • din 27 mai 2024, curs RESPONSABIL DE MEDIU, cod COR 325710
  • din 25 iulie 2024, curs ARHIVAR – cod COR 441501

Alte 2 workshopuri vor avea loc în următoarea perioadă:

  1. Workshop: AI - Inteligența artificială, introducere in domeniul Inteligenței artificiale, 22 - 23 aprilie 2024, durata: 5 ore, începere de la ora 17:00, la sediul CCIA Arad
  2. Workshop: ABC-ul scrierii unui proiect, un set de reguli și principii de bază în scrierea unui proiect, 24-25 aprilie 2024, de la 17:00 - 20:00, la sediul CCIA Arad.

Înscrierile la cursurile şi evenimentele CCIA Arad se fac online prin completarea formularului aici.

“Cursul de arhivar este obligatoriu pe piața muncii, conf. art. 31 din legea Arhivelor Naţionale, nr. 16 din 1996, fiecare organizaţie publică sau privată are obligaţia conform legislaţiei în vigoare, să îşi organizeze un compartiment de arhivă, administrat de personal calificat”, declară arh. Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad.

Cursul este acreditat de Ministerul Muncii şi Justitiei Sociale și Ministerul Educației Naţionale.

“Programul nostru este destinatå persoanelor care fie ocupă funcția de arhivar sau îndeplinesc atribuții pe linie de arhivă, fie persoanelor care doresc să-și dezvolte competențe în acest sens sub îndrumarea formatorilor în domeniu. Lectorul cursului de Arhivar este domnul EUGENIU CRISTE, director pensionar Arhivele Naționale Arad”, informează prof. Carmen Crişan, manager departament Formare Profesională.

Observații

  • La cerere, putem organiza și alte cursuri care nu sunt prevăzute în program.
  • Data de începere a cursurilor poate suporta modificări și se stabileşte în funcție de numărul de înscrieri sau la cerere.
  • Membrii CCIA Arad beneficiază de discount în funcție de nivelul cotizației pentru care au optat.
  • Cursurile se vor desfășura la sediul Camerei de Comerț și Industrie si Agricultura Arad - strada Cloşca nr. 5 sau online.

Acte necesare la înscriere în copie: cartea de identitate, certificat de naştere, certificat de căsătorie (dacă este cazul), ultima diplomă de studii, trimise la adresa: carmen.crisan@ccia-arad.ro. Vă puteţi înregistra online completând formularul aici.

Mai multe detalii se pot obține la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad, prof. Carmen Crişan, manager departament Formare Profesională, carmen.crisan@ccia-arad.ro, +40730 188 299.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite