Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Camera de Comerţ Arad organizează curs de AGENT IMOBILIAR

Camera de Comerţ Arad organizează curs de AGENT IMOBILIAR
Comentează 0

Persoanele care doresc să se specializeze în meseria de agent imobiliar (cod COR 333401) se pot înscrie la cursurile organizate de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

Cursul este acreditat de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei Naţionale şi are ca scop dezvoltarea cunoştintelor şi abilităţilor necesare managerilor şi angajaţilor agenţiilor imobiliare, precum şi tuturor celor interesaţi să lucreze în acest domeniu.

Activitatea profesională de intermediere a actelor juridice care au ca obiect bunuri imobile, precum şi cea de administrare a acestora se desfaşoară de persoanele fizice şi juridice care au calitatea de agent imobiliar.

Agentul imobiliar identifică cadrul juridic prin studierea legislaţiei specifice şi conexe; se documentează în privinţa modului de completare şi a conţinutului fişei de lucru pe care o întocmeşte şi întocmeşte dosarul ofertei prin folosirea materialelor documentare existente; întocmeşte convenţia firmă / client cu respectarea legislaţiei în vigoare; întocmeşte pre(ante)contractul între părţi cu respectarea legislaţiei în domeniu; întocmeşte contractul de prestări servicii respectând metodologia de agenţie şi legislaţie în domeniu; se documentează în amănunt asupra conţinutului dosarului tranzacţiei apelând la conţinutul cadru al acestuia.

Competenţe dobândite: comunicarea efectivă; ofertare; primire şi prelucrare cerere; primire şi prelucrare oferte; tranzacţionare.

Condiții de acces:  studii medii

Documente necesare: copie CI, copie certificat de naștere, copie certificat de căsătorie, după caz, copie diplomă studii.

Locație:  CAMERA DE COMERȚ, INDUSTRIE ȘI AGRICULTURĂ ARAD - strada Cloșca nr. 5.

Persoană de contact: prof. Carmen Crișan, email: carmen.crisan@ccia-arad.ro, telefon 0730.188.299

Reduceri:  pentru membrii CCIA ARAD cu cotizația la zi se acordă o reducere de 10 %.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide