Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Călduroase și la modă - cizme de zăpadă pentru copii și adolescenți

O pereche de cizme de zăpadă pentru copii și adolescenți ar trebuie să se regăsească în fiecare garderobă, fiind articolul de încălțăminte perfect pentru temperaturi scăzute și condiții meteorologice nefavorabile, indiferent că sunt purtate în fiecare zi, sau sunt preferate pentru activități montane.

Călduroase și la modă - cizme de zăpadă pentru copii și adolescenți
Comentează 1

Ce modele de cizme pentru zăpadă sunt la modă?

Cizmele pentru zăpadă reprezintă alegerea ideală în sezonul rece. Dar atunci când vine momentul alegerii unei noi perechi, trebuie să ții cont ca acestea să se așeze confortabil în picioare și să fie călduroase. O pereche ce reușește să îndeplinească aceste două cerințe, dar care să fie și în tendințe, vei regăsi printre acele cizme zapada copii create special pentru această perioadă, de designeri internaționali, care au acordat o atenție deosebită nu doar materialelor din care sunt confecționate, ci și design-ului care să facă față temperaturilor scăzute și condițiilor meteo nu tocmai favorabile. 

Cei mici se vor bucura cu o pereche de cizme de zăpadă colorate, cu led-uri intermitente și închidere cu scai sau slip-on, pentru că se vor putea încălța singuri. Negre, roz, albastre, galbene, maro, gri, cizmele de zăpadă pentru copii impermeabile și cu interior călduros, se vor potrivi perfect alături de îmbrăcăminte adecvată sezonului rece. 

În schimb, adolescenții se vor orienta către modele cu un aspect mai matur, modele simple, gri, negre sau maro, menite a le aduce un iz de adult aspectului adolescentin. Branduri consacrate, precum Moon Boot, Kappa, CMP, Geox, dar și mulți alții, oferă o colecție vastă de cizme zăpadă copii, extrem de călduroase, cu un aspect modern, o talpă solidă, branțuri din material textil, cu un carâmb din material flexibil, închidere cu fermoar sau slip-on, perfecte pentru un stil sportiv, casual, lejer. 

Ce anume face cizmele de zăpadă atât de îndrăgite?

Cizmele de zăpadă sunt iubite și îndrăgite de toată lumea, inclusiv de copii și adolescenți, datorită versatilității acestora, precum și a numeroaselor caracteristici de care se bucură aceste cizme. 

În primul rând materialele din care sunt confecționate aceste cizme zăpadă copii, le fac ideale a fi purtate indiferent de condițiile meteo de afară. Cel mai adesea se folosește pielea naturală, preferată pentru rezistența în timp și flexibilitatea pe care le oferă. Talpa groasă, este confecționată din cauciuc sau plastic de înaltă calitate, tocmai de aceea acest tip de încălțăminte este ideal pentru condiții meteorologice deosebite. O pereche de cizme zăpadă copii precum cele oferite de vestitul brand The North Face sunt ideale datorită atenției producătorului îndreptată spre folosirea celor mai bune materiale care să reziste în fața oricăror fenomene meteorologice. 

Tehnologia Water Resistant le oferă copiilor, dar și adolescenților posibilitatea de a sta cât mai mult în zăpadă, fiindcă picioarele lor se vor păstra tot timpul uscate. 

Cu o înălțime ce trece de gleznă, cizmele de zăpadă pentru copii sunt ideale în orice moment, protejându-i pe aceștia de frig, dar și de infiltrarea apei sau a zăpezii. Închiderea cu șireturi, scai, dar și manșonul elastic regăsit la anumite modele, oferă o fixare solidă, sigură, precum și un grad maxim de confort în mișcare.

Interiorul călduros reprezintă un factor principal potrivit căruia cizmele de zăpadă sunt atât de iubite de către copii. Cu o căptușeală din polar sau cojoc sintetic, acești pantofi sunt extrem de călduroși și sunt perfecți pentru zilele reci cu ploaie și zăpadă.  

Un ultim aspect pentru care sunt atât de iubite, îl reprezintă gama largă de modele existente. Simple sau colorate, cu diferite imprimeuri, cizmele de zăpadă vor reuși să facă față și celor mai aprigi cerințe, fiindcă cei mici pot fi uneori mult mai pretențioși ca și părinții lor. 

Fie că sunt purtate în oraș, la munte, în parc sau la joacă, o pereche de cizme zăpadă copii reprezintă alegerea ideală pentru iarnă.


Scrie un comentariu

trimite