Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cadou de Paște, la Lipova: pufuleți, napolitane, biscuiți și... doi lei!

Cadou de Paște, la Lipova: pufuleți, napolitane, biscuiți și... doi lei!
Comentează 1

Cititorii din Lipova ne-au semnalat că înaintea Sărbătorilor Pascale mai multe zeci de persoane au primit cadouri de Paște de la candidata M10 la Primărie, Mirela Backin. Pachetul desfăcut de unul dintre cei care ne-au sesizat conținea pufuleți, snacksuri, biscuiți, napolitane, un mini- pandișpan, un iepure de ciocolată și... doi lei! Să remarcăm însă că toate acestea au fost „condimentate” cu o insignă și o felicitare, cu zâmbetul discret al candidatei. 

Acum, noi nu credem că banii au ajuns în pungă intenționat. Ar fi și imoral și ilegal, dar și hazliu, în același timp. Totuși, vorbim de doi lei și oricât ar fi cineva de disperat, doi lei reprezintă mai degrabă o jignire, decât o mită electorală. Sunt oameni care dau mai mult la cerșetorii din colțul pieței! Or fi fost cei doi lei restul la alimentara de la care s-au cumpărat pufuleții pentru cadoul de Paște? Din punctul nostru de vedere este cea mai plauzibilă variantă. 

Dar dacă, totuși, nu a fost un accident? Întrebarea rămâne să fie verificată de cei în drept, mai ales că bate la ușă campania electorală, și atunci o astfel de „greșeală” poate însemna descalificarea candidatului. 

sursa: vestic.ro

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite