Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ca să apere Guvernul, consilierul Gligor manipulează

Consilierul județean PSD Ioan Gligor se numără printre cei care aruncă în spațiul public cu informații false, care manipulează fără rușine și care arată cu degetul înspre alții în loc să spună adevărul.

Ca să apere Guvernul, consilierul Gligor manipulează
Comentează 0

Recenta dezinformare se referă la inundațiile din zona Revetiș-Dieci unde, cităm din declarația demagogică a consilierului Județean: „sute de oameni sunt blocați!”. Nici un om nu este blocat, în Revetiș ca și în Dieci se poate ajunge, ce-i drept pe rute ocolitoare, dar nimeni nu este izolat. A doua minciună evidentă este că Ioan Gligor arată cu degetul spre Consiliul Județean și spre președintele Iustin Cionca, care ar fi vinovat pentru inundații, pentru topirea zăpezii și pentru umflarea Crișului Alb. Inclusiv pentru starea drumului Gurahonț-Dieci-Revetiș-Buteni.

Ce NU spune domnul Gligor este că drumul respectiv a fost REFUZAT la finanțare de către Guvernul PSD, partid al cărui reprezentant este și Ioan Gligor. Deci, PSD, implicit Ioan Gligor, nu dorește ca acest drum să fie făcut. Îl va face Consiliul Județean din fonduri proprii, lucru destul de greu de înfăptuit deoarece același Guvern PSD a văduvit județul Arad de 45 de milioane de euro numai în 2018, banii arădenilor.

Mai spune domnul Ioan Gligor că aceste inundații se repetă an de an. Adică Crișul Alb se revarsă an de an în același loc, iar Guvernul PSD nu face nimic. Este cunoscut că albiile râurilor aparțin statului, prin Apele Române, instituție aflată în subordinea Guvernului României. Or, reprezentanții PSD din Arad, parlamentari și consilieri județeni, care ar trebui să reprezinte interesele arădenilor, n-au mișcat un deget, n-au făcut nici un demers pentru regularizarea văii Crișului Alb, pentru evitarea inundațiilor. Deși, conform declarațiilor propriilor reprezentanți, PSD cunoaște problema cu care se confruntă comunitatea din zonă!!!

Cât de ipocrit poate să fie Ioan Gligor să arate cu degetul spre Consiliul Județean știind că Guvernul PSD poartă răspunderea atât pentru refuzarea finanțării drumului Gurahonț-Dieci-Revetiș-Buteni, cât și pentru că nu a intervenit pentru regularizarea Crișului Alb!


Scrie un comentariu

trimite