Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ca-n Vestul Sălbatic: trecătorii din zona UTA, ameninţaţi cu un pistol (FOTO)

Un indivit trecut bine de prima tinereţe şi probabil cu anumite probleme psihice a ajuns în atenţia poliţiştilor locali pentru că duminică seara s-a apucat să ameninţe trecătorii cu un pistol. Evenimentul a avul loc în Vlaicu, în zona UTA, iar „pistolarul” a ajuns în cele din urmă la Psihiatrie.

Ca-n Vestul Sălbatic: trecătorii din zona UTA, ameninţaţi cu un pistol (FOTO)
Comentează 0

„Duminică seara, în jurul orelor 21, în zona UTA, un bărbat cu vârsta de 57 de ani, identificat cu domiciliul în județul Olt, folosea un pistol ca să «amenințe» trecătorii.

Polițiștii locali de la Biroul Ordine Publică și Intervenție aflați în patrulare în zona respectivă s-au autosesizat, l-au imobilizat și i-au confiscat presupusa armă, care s-a dovedit a fi un pistol cu capse.

A fost solicitată Salvarea, precum și prezența unui ehipaj de la Poliția Municipiului, care a preluat pistolul respectiv, iar făptașul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe și ulterior internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Arad.

Pentru tulburarea liniștii publice, contravenientul a fost sancționat cu amendă contravențională de 1.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale.

Sursa foto: Poliţia Locală

        

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide