Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Week-end negru pentru echipele Aradului. După UTA II şi Cermeiul sau Sebişul au clacat

C4: Week-end negru pentru echipele Aradului. După UTA II şi Cermeiul sau Sebişul au clacat
Comentează 0

Un week-end nefast pentru echipele Aradului în C4. După ce ieri UTA II nu a găsit un drum drept în meciul de la Giarmata, azi Sebişul şi Cermeiul au rămas datoare fanilor.
................................................

Industria Galda – Național Sebiș 1-0

Gazdele au avut iniţiativa în prima repriză, Sebişul replicând prin Avramescu sau Velici. În minutul 58 Mureşan avea să deschidă scorul, nemarcat din centrul careului oaspeţilor. Din acest moment era de aşteptat ca Sebişul să forţeze, ceea ce nu se va întâmpla. Mai mult tot gazdele sunt aproape de gol în câteva rânduri. Se încheie un meci important pentru ambele formaţii, Naţionalul clacând după o serie pozitivă. Iar locul 1 este din nou pierdut de băieţii lui Călin Cojocaru şi e preluat de adversarul de azi.

Sebiș: Munteanu – Kilin (Stupu), Bîrsănel, Basic, Siminic – Avramescu, Suciu (Cocină) – Săulescu (Pirtea), Velici, Iuga – Tulcan (Susan).
........................................

Gloria Cermei – Ripensia Timișoara  0-4

Dacă nici acum nu se poate vorbi despre o criză la Cermei, atunci când? 2017 rămâne un an fără succes pentru Gloria, care azi nu doar că a pierdut disputa cu Ripensia, dar a făcut-o într-un mod lamentabil. Cei de la Ripensia s-au jucat cu ocaziile, şi au fructificat 4 dintre ele. Mai întâi prin Mediile în minutul 2. Apoi Mediop ratează un penalty. Pentru ca la pauză să fie 0-2, gol marcat de Şicolvan. Toma înscrie golul 3 în minutul 55. Pentru ca Mediop să încheie conturile după o oră de joc. Cam atât despre un meci în care a existat, cu mici excepţii, o singură echipă pe teren.

Cermei: Fl. Rusu – Vereș (Diarra), Petrache (Gurban), Cotoc, Suslak (Moraru) – Coșa, Șiclovan (F. Brânduşe), Ianc, Aldan – Sulea, Bulza.


Scrie un comentariu

trimite