Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Sebişul luptă la baionetă pentru promovare. Plus derby al suferinţei între Cermei şi UTA II

C4: Sebişul luptă la baionetă pentru promovare. Plus derby al suferinţei între Cermei şi UTA II
Comentează 0

Runda din week-end aduce un nou derby arădean în C4. Unul al suferinţei maxime. Cât despre Sebiş, bancarii nu mai au voie să facă paşi greşiţi inutil.

 

.........................................................................

Pandurii II Tg. Jiu – Naţional Sebiş

Sebişenii au ajuns la baionetă în drumul spre eşalonul doi. Dunt 4 echipe în luptă clară pentru fotoliul de lider, plus alte 2 care sunt şi ele acolo. În etapa ce vine Naţionalul are un joc, teoretic, la îndemână, însă nimic nu mai e sigur după câte s-au întâmplat în acest început de an.

„Luăm etapă cu etapă, mai sunt patru finale. Sper să le câștigăm și să se mai încurce celelalte contracandidate. Vestiarul este unit, chiar dacă avem presiunea rezultatelor. Acela e fotbalist, care vine la o echipă cu pretenții, cu obiectiv și muncește în condiții de presiune și mai puțin acela ce alege o echipă de la mijlocul clasamentului sau una ce se luptă la retrogradare”, spune căpitanul Naționalului, Gabriel Siminic.

.......................................................................

Gloria Lunca Teuz Cermei – UTA II

Două echipe arădene într-o suferinţă cruntă. Dacă cei de la UTA iau în calcul nu neaparat o eventuală retrogradare cât creşterea de jucători pentru prima echipă, la Cermei schimbarea de antrenori nu a adus, deocamdată, nimic nou. Totuşi, sub comanda cuplului Nagy-Anca se speră ca cei de la Gloria să spargă gheaţa în 2017 tocmai în faţa junilor alb-roşii. Oprice alt rezultat decât victoria e un dezastru pentru Cermei.

 „Sperăm să ne punem rapid pe picioare și vom încerca să obținem cât mai multe puncte din aceste ultime meciuri care au mai rămas.Vom avea două meciuri cu contracandidatele noastre, UTA II și Unirea Alba Iulia, sperăm să ne salvăm de la retrogradare”, spune antrenorul Cermeiului, Radu Anca

„Invitația de anul trecut a Federației a fost dată cu un scop clar, acela de a oferi cluburilor ce activează la nivel profesionist în primele două ligi șansa de a-și forma jucători propri într-o ligă a treia destul de puternică, cu multe echipe cu bugete mari și chiar salarii de Liga 2-a și a-i folosi apoi la echipele mari pentru că există acele obligativități. Chiar dacă vom retrograda matematic, vom fi reprimiți în vară pentru că era clar că pornim total dezavantajaț. Să nu se uite că jucăm cu trei copii Under 19, ca și celelalte cluburi, dar și cu cinci under 21, deci e clar că e foarte greu să faci puncte. Rolul echipei a doua de la UTA este de a pregăti copii din pepiniera proprie pentru a putea face pasul spre prima echipă și am reușit acest lucru”, spune şi antrenorul UTA-ei, Dan Oprescu.

..................................................................................

 

CLASAMENT C4

1 Ripensia 43 p

2 Galda 43

3 Sebiş 43

4 Reşiţa 42

5 Deva 40

6 Lugoj 39

7 Ighiu 30

8 Poli 27

9 Pandurii 26

10 Giarmata 23

11 Cermei 21

12 Alba I 20

13 Becicherec 18

14 UTA II 16


Scrie un comentariu

trimite