Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Noi amicale spectaculoase ale Cermeiului şi Lipovei

C4: Noi amicale spectaculoase ale Cermeiului şi Lipovei
Comentează 0

Continuă seria jocurilor amicale pentru divizionarele arădean de Liga a III-a.
.........................................................
Unirea Sântana – Lunca Teuz Cermei 1-1

Un joc extrem de antrenant, cu destule faze de poartă. Cermeiuol a deschis scorul după o jumătate de oră de joc prin Sulea. Capătă avea să egaleze în minutul 73. „Mai avem timp de încercări, deocamdată ne bucurăm de aceste jocuri utile, cu echipe bune din județul nostru, așa cum a fost și Sântana. Așadar, un antrenament util, e bine că nu am avut parte de accidentări, pe un teren destul de greu”, a precizat tehnicianul Cermeiului, Radu Anca.

Cermei: Mitrea – Cotoc, Gligor, Nistor – T. Bodri, Ianc, Varga, Suslak – Copil, Sulea, L. Bodri. Au mai jucat: Mureșan – Bondor, Berari, Morar, Sabău, Brîndușe, D. Bulza, Vasile.
.........................................................

Șoimii Lipova – Progresul Pecica 3-3

Pe „Șega”, spectacol după o partidă bună, cu ritm alert și multe faze de poartă. Himcinschi, Filimon şi Trabalka au marcat pentru Lipova, de celaltă parte înscriind Arsene şi M. Vlad de 2 ori. 

„Suntem mulțumiți de atitudinea băieților, prestația generală a fost bună. Noi am jucat în permanență cu cel puțin trei juniori, adversarii au început doar cu seniori. Am luat două goluri pe final din două penalty-uri, ultimul discutabil și recunoscut și de <> ca și greșeală. Cât am avut jucători de bază pe teren, am condus cu 3-1, deci suntem pe drumul cel bun. Lotul cam acesta este, la nivel de juniori mai avem mici semne de întrebare, dar sperăm să rezolvăm ce ne-am propus”, a spus Radu Pop, președintele lipovanilor.

Șoimii Lipova: Iliescu – Iova, Pașcu, Vasiu, Lupșe – Dobrean, Poiană, S. Popa, Filimon – Himcisnchi, Trabalka. Au mai intrat după pauză: Bujor – Stoin, Duță, D. Rusu, Kocsis, Tiponuț, Țurai.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite