Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Final stagional cu gânduri de viitor pentru echipele Aradului. DECLARAŢII:

C4: Final stagional cu gânduri de viitor pentru echipele Aradului. DECLARAŢII:
Comentează 0

De azi echipele arădene din Liga a III-a intră în vacanţă. Unii fericiţi - Cermeiul păstrându-şi locul în acest eşalon. Alţii oarecum resemnaţi - UTA II creşte jucători mai mult decât să aspire la rezultate şi aşa fără vreo valoare. Iar alţii dezamăgiţi - Sebişul e la al treilea sezon consecutiv când ratează promovarea. Iată câteva declraţii din cele 3 tabere la final stagional: 
...........................................................

„În primul rând, vor urma ceva sancțiuni pentru ultimele două etape, iar conducerea clubului trebuie să-și revizuiască întreaga activitate. Vom renunța la majoritatea sportivilor, iar noul sezon îl vom pregăti încă de săptămâna viitoare, începem reconstrucția echipei. La partea tehnică am observat o răspundere prea mare, s-a ratat – totuși – un obiectiv ce părea viabil. Am primit asigurări ce nu au avut fundament în acte și fapte reale. În ceea ce-l privește pe Călin Cojocaru managerul, conducătorul, acesta și-a făcut treaba. Este de mulți ani în branșă, cunoaște fenomenul, regulamentele. Sezonul s-a încheiat, am tras o linie și o luăm de la capăt. Acesta e sportul, unii câștigă, alții pierd. Condiții vor fi pentru rezultate mai bune, inclusiv o promovare” a spus, petru sportarad.ro, primarul Sebişului, Gheorghe Feieş.
............................................................

"Am terminat campionatul pe un onorabil loc 8, nesperat atunci când am preluat echipa. Ne-am propsu să fim deasupra liniei și am reușit un pic mai mult de atât. Jocul nostru ne dă încredere și speranțe de viitor. Apropos de acest viitor, într-adevăr, am fost ofertați să continuăm, dar nu am dat încă un răspuns. Săptămâna ce urmează ne vom pune la masă, avem câteva cerințe pentru conducere și, dacă acestea vor fi satisfăcute, vom continua colaborarea”, a menționat tânărul tehnician al Cermeiului, Radu Anca.
............................................................

„Avem jucători foarte tineri, joacă bine, dar inevitabil cineva greșește. Dacă în viitor, acești jucători cu potențial reușesc să se corecteze și să elimine greșelile flagrante, atunci, cu siguranță, progresul va fi mai vizibil. Pentru noi este clar un lucru. Cei care sunt la UTA II trebuie să facă față fără probleme la Liga 3-a, dacă vor să ajungă mai sus. Ceea ce se contabilizează sunt punctele, dar scopul acestei echipe a fost acela de a crește jucători pentru prima echipă. Personal, după experiența din acest an, cred că sunt jucători care vor putea face față la prima echipă. Nu știm ce se va întâmpla exact din vară, dar credem că vom rămâne în Liga 3-a, chiar dacă pe teren am retrogradat”, a explicat Dan Oprescu, antrenor la UTA II.
...........................................................

CLASAMENT FINAL C4, EDIŢIA 2016-2017
1 Ripensia Timişoara 55 p
2 Şcolar Reşiţa 54
3 CSM Lugoj 51
4 Cetate Deva 49
5 Naţional Sebiş 47
6 Industria Galda 46
7 Performanţa Ighiu 42
8 Gloria Cermei 28
9 Pandurii Tg Jiu 27
10 ACS Timişoara 27
11 Unirea Alba Iulia 26
12 Millenium Giarmata 24
13 UTA Bătrâna Doamnă 19
14 NMM Becicherecu Mic 18


Scrie un comentariu

trimite