Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Etapă cu puncte importante puse în joc pentru reprezentantele Aradului

C4: Etapă cu puncte importante puse în joc pentru reprezentantele Aradului
Comentează 0

Millenium Giarmata - Naţional Sebiş

Bancarii au început prost noul sezon. Din postura de candidată la promovare trupa lui Alin Chiţa nu a adunat decât 1 punct în două etape. Iar mâine joacă la Giarmata, echipă cu aceeaşi zestre după primele runde din startul stagional. „Sigur, ne-am fi dorit cu toții un alt start, dar nu mai putem da timpul înapoi. Eu zic că, dincolo de rezultate, am demonstrat că sportiv și fizic stăm bine, doar că ne lipsește puțin încrederea. Iar aceasta vine la pachet cu trei puncte, pe care vrem să le luăm neapărat vineri. Stăm din ce în ce mai bine și la relațiile de joc, cu Șirineasa, pe lângă problemele de arbitraj, trebuia să fim mai inspirați în fața porții. Sub presiune oricum eram și vom fi mereu, indiferent de câte puncte aveam în clasament. Cel puțin, așa sunt obișnuit eu ca antrenor, dar și jucătorii la fel”, spune Alin Chița.
......................................................

CSU 2 Craiova - Gloria Lunca Teuz Cermei

Cermeiul stă bine după 2 runde, cu 4 puncte, victoria din urtima rundă, cu Lipova,a ducând un plus de moral echipei cuplului Nagy-Anca. "Satelitul" Craiovei iese acum în faţa Gloriei, cele 2 echipe ocupând loc pe podium la început de sezon. „Avem două partide fără înfrângere, vrem să facem și pe mai departe jocuri tot mai bune și cred că suntem capabili de asta. Ne pregătim bine și avem încredere în noi. Mergem la Craiova să scoatem ceva, avem informații de la meciul lor de vineri, din deplasarea la Lugoj, unde au făcut egal. Sunt tehnici și iuți, dar avem și atuurile noastre”, spune mijlocaşul Cermeiului, Adrian Suslak.
.........................................................

Şoimii Lipova - Hermanstadt II

1 punct şi eşec dur la Cermei, este zestrea adunată de nou-promovata din Lipova. Dar trupa lui Flavius Sabău a demonstrat că are calitate, câtă vreme a trecut de 2 tururi în Cupa României, şi urmează un duel de foc, în turul III, la Pâncota, cu Seişul. Până acolo însă şoimii primesc vizita "satelitului" echipei diviziobnare secunde din Sibiu, care a câştigat deja un meci în această stagiune. „Trebuia să se întâmple odată și odată și primul eșec al anului. Până la urmă, eu sunt principalul vinovat pentru înfrângerea de la Cermei, pentru că nu mi-am respectat principiile. În plus, nu am reușit să-i fac să înțeleagă că meciul de Cupă nu conteză absolut deloc și am făcut și greșeli tactice. Am pregătit ceva la antrenamente dar, din păcate, unii jucători se cred mai deștepti decât antrenorii. Iar asta nu e bine, pentru că pierdem puncte, timp, muncim degeaba și nu avem rezultate și satisfacții. Sper ca etapa viitoare să arătăm altfel, să gestionăm mai bine jocul”, a spus tehnicianul „șoimilor”.
..............................................................

CLASAMENT C4
1 Şirineasa 6
2 Cermei 4
3 Craiova 4
4 Deva 4
5 Reşiţa 3
6 Ghiroda 3
7 Filiaşi 3
8 Timişoara 3
9 Hermanstadt 3
10 Lugoj 1
11 Sebiş 1
12 Giarmata 1
13 Lipova 1
14 Băleşti 0
15 Becicherec 0
Etapa viitoare (8-9 septembrie): Deva – Filiași, Șirineasa – Bălești, Giarmata – Sebiș, Lipova – Hermannstadt II, Craiova II – Cermei, Ghiroda – Lugoj, Reșița – CNP Timișoara. Becicherec stă.


Scrie un comentariu

trimite