Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4, etapa a 21: Deranj la Cermei, Aslău şi-a dat demisia. Analize la UTA şi Sebiş. DECLARAŢII:

C4, etapa a 21: Deranj la Cermei, Aslău şi-a dat demisia. Analize la UTA şi Sebiş. DECLARAŢII:
Comentează 0

Runda din week-end a fost una fără succes pentru reprezentantele Aradului în C4.
.........................................................

Naţional Sebiş a pierdut la Galda, şi a cedat învingătorilor fotoliul de lider. „Meciul a fost extrem de frumos, cu ocazii multe de-o parte și de cealaltă. Din păcate, noi nu am marcat, nu am fost lucizi în atac și a decis acel gol luat foarte ușor în debutul reprizei secunde. Am prins și un portar în formă foarte bună, ei au început să tragă de timp la 1-0 și asta a fost. Am pierdut o luptă, dar nu și războiul. Trebuie să ne revenim rapid și să câștigăm totul până la final”, a spus mijlocașul central al Sebişului, Cornel Suciu, pentru sportarad.ro

.........................................................

La Cermei e deranj. Eşec la scor cu Ripensia şi antrenorul Mircea Aslău şi-a dat demisia. "Dacă Mircea chiar nu mai vrea să continue, trebuie să mergem cumva mai departe. E puțin deranj, trebuie găsit un înlocuitor, trebuie să-i facem un nou ID, la începutul săptămânii viitoare clarificăm lucrurile într-un fel sau altul”, a declarat Petre Bulza, președintele grupării de pe Teuz.

..........................................................

UTA II a cedat la Giarmata după 10 minute de coşmar, în care a încasat 3 goluri. „Am preconizat că se va întâmpla asta, adică să conteze experiența superioară a formației din județul Timiș. Practic, ne-au dat gol la primul șut pe poartă și încă de la mare distanță după o execuție de excepție, favorizată și de vânt. Apoi, pe greșeli personale am luat alte două goluri până la pauză și cam asta a fost. Punctele le-am pierdut în zece minute, dar mă bucur că producem fotbal. Cred că am avut o posesie net superioară, atât în prima repriză, cât și în a doua, ne-am creat destule ocazii, am avut și două bare, dar până nu învățăm să fim pragmatici, e greu să emitem pretenții la rezultate bune”, a spus Cristi Păcurar, cel care conduce destinele „satelitului” utist alături de Dan Oprescu, Adi Ungur și Vasile Sin.
..........................................................

CLASAMENT C4
1 Galda 42 p
2 Ripensia 40
3 Sebiş 40
4 Reşiţa 39
5 Deva 37
6 Lugoj 36
7 Ighiu 29
8 Poli II 27
9 Pandurii 23
10 Giarmata 23
11 Cermei 21
12 Alba I. 20
13 Becicherec 18
14 UTA II 16

Etapa viitoare (29-30 aprilie): Sebiș – ACS Poli II, Reșița – Cermei, UTA II – Deva.


Scrie un comentariu

trimite