Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Continuă perioada bună la Sebiş şi Lipova. Îngrijorare la Cermei

O perioadă fastă în C4 pentru două din reprezentantele Aradului în acest eşalon.
 

C4: Continuă perioada bună la Sebiş şi Lipova. Îngrijorare la Cermei
Comentează 1

Naţional Sebiş a trecut cu bine peste examenul cu a doua clasată. A fost 2-0 pentru bancari în disputa cu CSU II Craiova, goluri marcate de Enciu în minutul 25 şi Oneţl din penalty în minutul 75. „Am știut că întâlnim o echipă foarte periculoasă, cu fotbaliști tineri și de mare viitor, dar jucătorii mei au jucat cu inima, au avut o determinare foarte bună. Am stat foarte bine în teren, nu ne permiteam să ieșim la atac contra unui adversar care are o viteză bună de joc. În plus, noi am avut un meci mai epuizant marți, cu Deva, decât au avut ei la Timișoara și era greu să ținem pasul cu ei din punct de vedere fizic. Practic, nu le-am dat nici o șansă să ajungă la poarta noastră, i-am ținut la distanță și am fost foarte pragmatici. Am marcat de două ori și am închis din nou poarta, iar asta e tot ceea ce contează”, menționat Călin Cojocaru, managerul sebișene.
...................................................

Trei puncte mari în contul celor de la Şoimii Lipova, după deplasarea de la Băleşi. A marcat unicul gol al meciului Filimon, în minutul 57. „Când ne-a fost mai greu, dar strângeam din dinți și afirmam că suntem pe drumul cel bun, că trebuie să avem răbdare ca să vină și rezultatele, nu m-am înșelat. Am reușit două rezultate remarcabile în doar câteva zile, ambele în deplasare, unul la o echipă foarte bună, CSM Lugoj și altul la o echipă extrem de incomodă pe teren propriu, Internațional Bălești. Drumul acesta este cel mai important lucru pentru CS Șoimii Lipova, continuitatea și munca susținută ne vor aduce în viitor satisfacții tot mai mari. Aș vrea să le mulțumesc și elevilor mei care au încredere în mine și în ceea ce îi învăț eu, jucători care își dau silința ca să respecte la meciuri ceea ce pregătim, ceea ce gândesc și antrenez eu și aplic împreună cu ei”, a precizat Flavius Sabău, anrrenorul Lipovei.
....................................................

Nimic nu se leagă în acest an la Cermei. Gloria a încasat eşec la scor, pe propriul teren, 1-4, cu Şcolar Reşiţa. A înscris pentru gazde Bulza în minutl 71, în timp ce oaspeţii au punctat prin Sticu în minutele 56 şi 58, Ene în minutul 62 şi Costin în minutul 86. "Mă îngrijorează echipa mea. Față de tur am pierdut trei piese importante, portarul Bodea și atacanții Buia și Mager. Am adus alți jucători, alți juniori, dar se pare că nu am suplinit plecările celor trei. Nu știu ce să zic, mergem înainte, vedem ce reușim să scoatem la Ghiroda. Sper să reușim să ne revenim după seria asta nefastă de trei înfrângeri acasă, mai avem de jucat și reprogramarea cu Sebișul, vom vedea”, a explicat Anca, antrenorul principal al Cermeiului.
 


Scrie un comentariu

trimite