Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bunicii nu mor niciodată, ei doar devin invizibili. Toți trebuie să citească această poveste înduioșătoare

Cea mai mare moștenire a bunicii noastre lasata in urma este nimic material, ci este formata din experiențele și valorile lor, care vor continua mult timp după ce au plecat.

Bunicii nu mor niciodată, ei doar devin invizibili. Toți trebuie să citească această poveste înduioșătoare
Comentează 0

Bunicii nu mor niciodată, moștenirea lor desfășoară și trăiaesc în liniște în inimile noastre.

Într-o societate atât de concentrata asupra posesiunile materiale, sunt puține lucruri care îmbogățesc viața noastră mai mult decât amintirile si afecțiunea lor, povești comune și momente speciale cu bunicii noștri.

Mulți dintre noi au o bunica sau bunic preferat de care ne amintim de multe ori. Mai mult decât atât prezența lor trăiește în familia noastră, de fiecare dată când facem ceva care a fost unic și special pentru ei: copt un tort folosind reteta lor sau tratarea unei dureri în gât, cu unul dintre remediile lor de origine.

Noi păstrăm memoria lor în viață, concentrându-se asupra a ceea ce este cu adevărat important în viața unei ființe umane: memoria celor pe care îi iubim și oamenii care înseamnă cel mai mult pentru noi.

Ne-am dori să vă invitam să reflectăm asupra acestui lucru astăzi.

Cum să ne luam la revedere de la bunicii noștri

Unul dintre momentele cele mai complicate din viata este atunci cand ne luam la revedere de la un bunic în copilărie. Ca adulti, pierderea are un impact diferit pentru că avem atât de multe resurse la dispoziția noastră de a face fata acestui fapt dureros al vieții.

Care este cel mai bun mod de a ajuta un copil sa-si ia la revedere de la unul dintre bunicii? Vă vom arăta o serie de măsuri pe care le poate lua si care vor ajuta.

Citeste mai mult pe healthy-romania.ro


Scrie un comentariu

trimite