Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bunic de 80 de ani cu VW contra nepoată de 30 de ani cu VW

Bunic de 80 de ani cu VW contra nepoată de 30 de ani cu VW
Comentează 4

Seara zilei de miercuri, 7 octombrie, (ora 20,30) s-a dovedit a naibii de ghinionistă pentru un conducător auto în vârstă de 80 de ani și care, după ce și-a alimentat Volkswagen-ul de la benzinăria de lângă Selgros, a ieșit în Drumul Național 7 (ză)uitând cu totul că mai trebuie să se și asigure, atunci când pătrunde cu automobilul pe carosabilul unei șosele intens circulate, cum e DN 7.

Ceea ce s-a întâmplat pe urmă probabil că vă imaginați și singuri, căci tocmai în momentul când octogenarul ieșea cu fața mașinii în drum, dinspre Arad spre Vladimirescu venea  tot cu un Volkswagen o femeie de 30 de ani și ... cele două populare autoturisme nemțești s-au pupat bot în bot.

Femeia și pensionarul au fost transportați la Spitalul Județean Arad de către un echipaj SMURD și o Ambulanță, iar pentru cele două VW-uri  complet deteriorate Consuel Transport, acest KUKI al mașinilor avariate, și-a pus în mișcare divizia aeropurtată și Vulturul Pleșuv&Șoimul Pletos au ”ecologizat” urgent șoseaua și au transportat resturile la Cimitirul de Mașini.

Iar mie nu-mi rămâne decât să repet pentru a suta oară că, șoferițe sau șoferi, nu prea am mai avea ce căuta pe șosele după frumoasa vârstă de 70 de ani. Atât pentru sănătatea noastră, cât, iată, și a celorlalți participanți la trafic!!!

 

Vasile de Zărand

Galerie foto (10)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite