Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

BUNI CU TRANDAFIRI a plecat să vândă flori în RAI

BUNI CU TRANDAFIRI a plecat să vândă flori în RAI
Comentează 2

Probabil că multi o stiti pe "buni cu trandafiri", o persoana buna si calda, care iesea in fiecare seară de weekend sa vandă trandafiri...dansând  in club printre tineri. Nimeni nu ii va putea lua niciodată locul ...
Cand o vedeam apoi pe strada, ziua în amiaza mare,  cu drag cumparam trandafiri de la ea!
Din pacate astazi s-a stins din viata!
Chipul său blând a rămas însă pentru totdeauna in imaginea mea.

A fost un suflet bun si mare pe pamant, un spirit care a avut puterea sa lupte din greu cu viata asta crunta! A plecat dintre noi un om bun..minunat... Am luptat cu totii pentru ea,a luptat și ea si el dar boala a învins ... Însă ea a reusit sa ne uneasca pe noi toti ... A plecat intr-un loc mai bun, unde a scapat de suferință .

Azi cerul se deschide sa primeasca un suflet curat. Ai fost si vei ramane un mare exemplu de curaj si vointa ptr noi toti. Vei ramane mereu in sufletele noastre!

Te-ai stins puţin câte puţin, sub privirile noastre neputincioase, plecând prea repede dintre noi. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace şi linişte.

Odihneste-te in pace "buni cu trandafiri". Ai plecat azi dintre noi dar in gandul si in inima mea vei ramane mereu vie.

Fie ca Dumnezeu sa te aseze de-a dreapta lui pentru à putea veghea de sus asupra familiei si pentru à le da putere de a trece peste aceasta durere.

Da, acum că a venit primăvara, BUNI CU TRANDAFIRI a plecat să vândă flori în RAI !!!

 

Andrada Candina Dan


Scrie un comentariu

trimite