Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Bradul cu suflet” a ajuns la cea de-a VIII-a ediție

Club  Leo Arad Maris, chartat in anul 2015 ca parte a Districtului Leo 124 Romania, având ca si club parent Club Lions Arad 2007,presedinte 2021/2022 dr.Rodica Rosca , parte a Districtului Lions 124 Romania a Lions International desfășoară și în acest an, în perioada 15.12.2021 – 24.12.2021, acțiunea  de strângere de fonduri Bradul cu Suflet, ajuns la   a VIII-a ediție. Deși arădenii s-au obișnuit cu prezența noastră în Atrium Mall, de data aceasta Bradul cu Suflet va avea loc în fața Palatului administrativ Arad, iar membrii Leo oferă în schimbul donațiilor, felicitări și articole specifice sărbătorilor de iarnă, confecționate manual de către beneficiari ai centrelor de zi pentru persoane adulte cu dizabilități Casa Amadis Arad și Centru Opal Arad.

„Bradul cu suflet” a ajuns la cea de-a VIII-a ediție
Comentează 0

Este o acțiune  în care  talentul, dăruirea și solidaritatea se împletesc, rezultatul fiind un dar oferit beneficiarilor de la Casa Amadis.,prin bunatataea si generozitatea Clubului Leo Maris Arad ,director proiect LEO Victoria Matecovics și Coordonator al acestei actiuni Dna Lang Sabina , leo advisor pentru Clubul Leo Arad Maris din cadrul Clubului Lions Arad 2007,

În spiritul solidarității și ca o recunoaștere a contribuției Leo și Lions pentru binele comunității arădene, la inaugurarea Bradului cu Suflet, de astăzi 15 decembrie, ora 18.00, vor fi prezenți guvernatorul Districtului 2241 Rotary România și Moldova- domnul Adrian Luca, guvernatorul Districtului 124 Lions România - doamna Pompilia Szellner cât și prietenii noștri de la Lions Club Arad si nu in ultimul rand organizatorii acestui eveniment cu traditie Club Leo Maris .

Contul in care se pot care se pot face donatii in contul Banca Transilvania Arad  RO98BTRLONCRT00F6434603 (nume cont Leo Maris Arad), titular cont Asociatia Lions Club Arad 2007, deschis la Banca Transilvania.

La edițiile anterioare ale Bradului cu Suflet, fondurile strânse au fost donate unor tineri pentru tratamentul medical cât și pentru familii aflate la nevoie.

  Leo înseamnă în primul rând prietenie și ajutorarea semenilor. Leuții au ca scop convingerea comunității în care trăiesc, ca fiecare membru al acesteia poate sa contribuie la bunăstarea celorlalți. Pentru membrii Leo primează voluntariatul în beneficiul membrilor comunității din care fac parte. Sunt peste tot in lume, fiind recunoscuți ca cea mai mare organizație nonguvernamentala de voluntariat din lume, desfășurându-și activitatea sub egida Asociației LIONS CLUBS INTERNATIONAL District 124 Romania.

 „ Așadar, te invităm și pe tine Om frumos să pui un glob (sub formă de donație) în Bradul cu Suflet,la TARGUL DE CRACIUN”, spun cei de la Leo Maris Arad. 

Donațiile se pot face și în contul:

RO98BTRLONCRT00F6434603 (nume cont Leo Maris Arad), titular cont Asociația Lions Club Arad 2007, deschis la Banca Transilvania.


Scrie un comentariu

trimite